Önce Plaket, Sonra Üniversite - Son Dakika
Son Dakika Logo

Önce Plaket, Sonra Üniversite

Önce Plaket, Sonra Üniversite
30.04.2014 11:54

Okan Üniversitesi Sahibi Bekir Okan ve üniversite yöneticileri Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti.

Okan Üniversitesi Sahibi Bekir Okan ve üniversite yöneticileri Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü ziyaret etti.

Kendisine Okan Üniversitesi'nin plaketini veren Bekir Okan'a, "Önce plaket, sonra üniversite" diyen Başkan Hüseyin Sözlü, Adana'yı üniversiteler şehri yapmayı istediğini ve bunun için her türlü kolaylığı sağlayacaklarını söyledi.

Adana'yı, çok sayıda üniversitenin bilim ürettiği bir şehir haline getirme hayali bulunduğunu kaydeden Başkan Hüseyin Sözlü, "Okan Üniversitesi'nin Adana'da eğitim öğretim vermesini, bilim üretmesini çok isterim. Eğitim, sağlık ve turizm sektörlerinde nitelikli yatırım yapanlara Adana'da her türlü kolaylığı sağlayacağız. Adana'da yeni üniversiteler açılmasıyla ilgili isteğimin arkasında ekonomik nedenler son sırada. Yeni üniversitelerin Adana'da faaliyet göstermesi, kentimizin sosyo kültürel açıdan gelişimine büyük katkı koyacaktır.

Okan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Bekir Okan, Adana'da Okan Üniversitesi'nin faaliyet göstermesinden memnuniyet duyacaklarını belirterek, "Bu konuyla ilgili neler yapabileceğimizi görüşmek üzere başkan Hüseyin Sözlü'yle bir araya gelebiliriz. Önümüzdeki süreçte kendisini İstanbul'a bekliyoruz. Konuyu enine boyuna tartışız, yapılabilecekleri konuşuruz" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Önce Plaket, Sonra Üniversite - Son Dakika


Advertisement