Orhangazi Zeytin Festivali 4 Kasım'da - Son Dakika
Yerel

Orhangazi Zeytin Festivali 4 Kasım'da

Orhangazi Zeytin Festivali 4 Kasım\'da

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen '35.Orhangazi Zeytin Festivali'nin 4 Kasım 2013 tarihinde yapılacak.

12.09.2013 10:15

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen '35. Orhangazi Zeytin Festivali'nin 4 Kasım 2013 tarihinde yapılacak.

Orhangazi Zeytin Festivali Kutlama Komitesi bu yılki ilk toplantısını yaptı. Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer'in başkanlığında, Kaymakamlık toplantı salonunda yapılan toplantıya Belediye Başkanı İsmail Tartar, Belde Belediye Başkanları, İlçe Tarım, Milli Eğitim, TSO, Ziraat Odası, Marmarabirlik Orhangazi Zeytin Tarım Satış Kooperatifi, ORZİM ve MARZİM temsilcileri katıldı. Zeytin Festivali Kutlama Komitesi üyeleri ilk toplantıda, her sene Kasım ayının ilk haftası yapılan ve bu yıl 35.'si düzenlenecek olan festivalinin 4 Kasım 2013 tarihinde yapılmasına karar verdi. Toplantıda festivalin çalışmalarını yürütecek alt komite üyeleri belirlendi.

Toplantının dilek ve temenniler bölümünde konuşan Orhangazi Kaymakamı Yurdaer, festivalin Orhangazi'nin tanıtımına katkı sağlayan bir organizasyon olmasını temenni etti. Belediye Başkanı İsmail Tartar da, festivalin bütün mali yükünün Orhangazi Belediyesi üzerine bırakılmaması gerektiğini belirtip, özellikle büyük zeytin firmalarının festivale destek vermesi gerektiğini ifade etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Orhangazi Zeytin Festivali 4 Kasım'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement