Ortaca AK Parti'de Yavuz Kırmızı Dönemi - Son Dakika
Yerel

Ortaca AK Parti'de Yavuz Kırmızı Dönemi

Ortaca AK Parti\'de Yavuz Kırmızı Dönemi

AK?Parti Ortaca İlçe Teşkilatında yaklaşık 10 gün önce istifa eden İlçe Başkanı?Mesut Yazan’ın yerine serbest muhasebeci Yavuz Kırmızı geldi.

19.12.2013 14:53

AK'Parti Ortaca İlçe Teşkilatında yaklaşık 10 gün önce istifa eden İlçe Başkanı'Mesut Yazan'ın yerine serbest muhasebeci Yavuz Kırmızı geldi.

Geçtiğimiz hafta Pazartesi günü yapılan temayül yoklamasından, Yavuz Kırmızı, İbrahim Kıvrak, Osman Tufan ve Müfit'Elitaş'ın ismi çıkmıştı. En fazla oy alan 3 isim, Yavuz Kırmızı,?İbrahim Kıvrak ve Osman'Tufan, 16 Aralık Pazartesi günü Mesut Yazan ve partililerle birlikte Ankara'ya gitti. 17'Aralık Salı günü Ak Parti Genel Merkezinde, Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem'in odasında yapılan toplantı sonrası, Ak Parti Ortaca'İlçe Başkanı olarak Yavuz Kırmızı seçildi.

Konu hakkında açıklamada bulunan Yavuz Kırmızı, "Ak Parti Teşkilat Başkanımız Ekrem Erdem tarafından, bu görev şahsıma tevdi edilmiştir. En kısa zamanda Ortaca İlçeTeşktilatını kuracağız. Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Ortaca İlçe Belediyesini modern, çağdaş, yaşanabilir, bir kent haline getirecek ekibi kurarak, çalışmalarımıza başlayacağız.

Partimize ve Ortacamıza hayırlı olsun" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortaca AK Parti'de Yavuz Kırmızı Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement