Ortaca'da Din Görevlilerine Seminer - Son Dakika
Yerel

Ortaca'da Din Görevlilerine Seminer

Ortaca\'da Din Görevlilerine Seminer

Ortaca İlçe Müftülüğü, 2013 yılı Yaz Kur'an Kursları öncesi kurslarda görev alacak din görevlilerini seminere aldı.

25.05.2013 10:47

Ortaca İlçe Müftülüğü, 2013 yılı Yaz Kur'an Kursları öncesi kurslarda görev alacak din görevlilerini seminere aldı.

Ortaca Müftülüğü tarafından 2013 Yılı Yaz Kur'an Kursları öncesi; Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ülke genelinde 24 Haziran-23 Ağustos 2013 tarihleri arasında 3 kur olarak düzenlenecek olan Yaz Kur'an Kursları programı öncesinde formatör din görevlilerince Ortaca İlçe Müftülüğü bünyesinde görev yapan tüm din görevlilerine eğitim semineri verildi.

Din görevlilerinin dikkatle ve ilgiyle takip ettikleri seminerin açılışında din görevlilerine hitaben

konuşma yapan Ortaca İlçe Müftüsü Dr. İbrahim Özler; "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yetiştirilmesi noktasında üzerinize düşen görevi en güzel ve en iyi bir şekilde yerine getireceğinize olan inancım tamdır. Bu görev; samimiyet, fedakarlık ve ciddiyetle yerine getirilecek kutsal bir görevdir. Çocuklarımızın geleceğe hazırlanmasında, toplumsal barışa, milli birlik ve bütünlüğümüze çok önemli bir katkıda bulunmuş olacaksınız. Bütün bu duygu ve düşüncelerle Yaz Kur'an kurslarımıza katılacak olan öğrencilerimizi ve bu hizmeti fedakarca yerine getirecek olan din görevlilerimizi şimdiden tebrik ediyorum. Bu kurs döneminin başarılı ve verimli bir şekilde neticelenmesi temennisiyle hepinize teşekkür ediyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum" dedi.

Daha sonra da formatör din görevlileri tarafından tüm din görevlilerine, yaz kurslarında okuyacak olan öğrencilerin başarılı olabilmesi için onlara daha iyi nasıl ulaşılması gerektiği ve onlarla en iyi bir şekilde iletişim kurabilme teknikleri hususunda geniş bir bilgi verildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortaca'da Din Görevlilerine Seminer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement