Osmancık Modern Kanal Projesinde Çevre Düzenlemeleri Başladı - Son Dakika
Yerel

Osmancık Modern Kanal Projesinde Çevre Düzenlemeleri Başladı

Osmancık Modern Kanal Projesinde Çevre Düzenlemeleri Başladı

Çorum'un Osmancık İlçesi'nde gerçekleştirilen büyük alt yapı projesi kapsamında kanal kenarında yeni düzenleme ile ilçe modern kanalına kavuşacak.

22.05.2013 19:31

Çorum'un Osmancık İlçesi'nde gerçekleştirilen büyük alt yapı projesi kapsamında kanal kenarında yeni düzenleme ile ilçe modern kanalına kavuşacak. Kanal kenarındaki peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarına hız verildi. Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya çalışmaları yerinde inceledi.

Osmancık'ta 21 milyon TL değerindeki büyük alt yapı projesi kapsamında dört farklı alanda çalışmalar devam ediyor. Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, AK Parti İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya ve İl Genel Meclis Üyesi Recep Öztürk, AK Parti İlçe Yönetiminden Ercan Arslan ile birlikte kanal kenarında yapılan düzenlemeleri yerinde inceledi. Alt yapı kapsamında ilçe merkezinden geçen kanal ıslahının da proje dahil edilmesinin ardından Öğretmenevi karşısında bulunan kanal kenarında ıslah ve modernizasyon çalışmaları sürüyor.

Kanal uzunluğunun yaklaşık 3 kilometre olduğunu ve bu alanda ilk olarak 400 metrelik kısmın modern peyzaj çalışmaları ile zenginleştirilip, kanal çevresinin ıslah edileceğini anlatan Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, "Modern kanal projemiz kapsamında Öğretmenevi karşısında bulunan kanaldaki alanda her iki tarafın beton duvarlarla örülmesi tamamlanmıştı. Zeminin de beton olarak yapıldığı kanalda tekrar su verilmişti. Şu anda ise kanal kenarında çevre ve güvenlik önlemleri için korkuluk çalışmalarını başlattık. Çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarımız da hemen arkasından başlayarak devam edecek" dedi.

Kanal kenarının modern bir proje ile yeniden ilçenin kullanıma sunulacağını, oturma alanları, çocuk oyun alanlarının yanı sıra kanal içinde su bisikleti, kayık ve botlarla gezinti yapabilme imkanının sunulacağını hatırlatan Başkan Yazıcı, yeni bir cazibe merkezinin ilçeye kavuşturulacağını bildirdi.

Başkan Yazıcı, modern kanal projesinin kısa sürede tamamlanarak yeni bir cazibe ve çekim merkezinin ilçe halkının kullanıma sunulacağını sözlerine ekledi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmancık Modern Kanal Projesinde Çevre Düzenlemeleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement