Özalp'te Kurban Bayramı - Son Dakika
Yerel

Özalp'te Kurban Bayramı

Özalp Kaymakamı İsmail Çiçek, bayram namazı sonrası vatandaşlarla bayramlaştı.

04.10.2014 14:42

Özalp Kaymakamı İsmail Çiçek, bayram namazı sonrası vatandaşlarla bayramlaştı.

Beraberindeki 2. Hudut Tabur Komutanı Yarbay İsmail Dursun, İlçe Jandarma Komutanı Cengiz Özel, Emniyet Amiri İsmail Erçek ve kurum amirleriyle Merkez Büyük Cami'de bayram namazını kılan Kaymakam Çiçek, camide vatandaşlarla bayramlaştı.

Çiçek ve beraberindeki kurum amirleri daha sonra Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşayan şehit annesi Dilber Baylak'ı evinde ziyaret ederek, bayramını kutladı.

Kaymakam Çiçek, "Vatanı için canlarını ortaya koyan şehitlerimizin ailelerini ve gazilerimizi sık sık ziyaret etmeye, onlara destek olmaya çalışıyoruz. Sorunlarını paylaşıp, sıkıntılarını hafifletmek ve çözüm bulmak öncelikli görevimizdir. Devletimizin imkanları dahilinde onların yanlarında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren şehit annesi Baylak ise "Hepiniz hoş geldiniz. Vatan sağ olsun, sizler sağ olun. Allah devletimizden razı olsun. Bizleri hiç yalnız bırakmıyor. Kaymakam bey, komutanlar ve emniyet mensupları her zaman ziyaretime geliyor. Kaymakam bey bana kurbanlık koyun gönderdi. Kendisine ve beraberindeki heyete teşekkür ederim" dedi.

Sohbetin ardından Kaymakam Çiçek, Baylak'a cumhuriyet altını hediye etti. - Van

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Özalp'te Kurban Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement