Pınarbaşı'da Trafik Kazalarında Alınması Gerekne Önlemler Masaya Yatırıldı - Son Dakika
Yerel

Pınarbaşı'da Trafik Kazalarında Alınması Gerekne Önlemler Masaya Yatırıldı

Pınarbaşı\'da Trafik Kazalarında Alınması Gerekne Önlemler Masaya Yatırıldı

Pınarbaşı’nda Trafik kazalarında İhbar ,İntikal, Müdahele ve gerekli önlemlerin alınması konulu toplantı düzenlendi.

26.05.2014 11:18

Pınarbaşı'nda Trafik kazalarında İhbar,İntikal, Müdahele ve gerekli önlemlerin alınması konulu toplantı düzenlendi.

Pınarbaşı Kaymakamlığı tarafından düzenlenen ve Çok programlı Lisesi salonunda gerçekleşen toplantıya Kaymakam Kamil Aksoy, ilçe Belediye başkanlığı, İlçe Jandarma komutanlığı, İlçe emniyet müdürlüğü, Bölge Trafik amirliği, ilçe sağlık müdürlüğü, 112 acil sevisi, Karayolları 62. Şube şefliği yetkilileri ve personeli katıldı.

Toplantıda, Pınarbaşı ve bölgesinde meydana gelen trafik kazalarına ilişkin genel değerlendirme yapmak amacı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma komutanlığı, Bölge trafik amirliği hazırladıkları sunumları katılımcılar ile paylaştı.

Sunumun sonunda konuşma yapan ilçe kaymakamı Kamil Aksoy"İlçe coğrafyamız çok geniş. Zaman zaman bölgemizde trafik kazaları meydana gelmekte. bölgemizde meydana gelen trafik kazalarını nasıl en aza indirgeyebiliriz. veya kaza anında vatandaşlarımıza daha hızlı nasıl müdahale edebiliriz. Kaza anında herhangi bir karışıklılığa mahal vermemek için kurumlar arasında görev dağlımı ve iş bölümünün iyi yapılması gerekiyor. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği bizim için çok önemli. Bir sonraki toplantımızda daha profesyonel ekipler çağırarak kazalara daha profesyonel nasıl müdahale edebiliriz bunları değerlendireceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum"dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pınarbaşı'da Trafik Kazalarında Alınması Gerekne Önlemler Masaya Yatırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement