Polis Bayramı Kutlamaları Başladı - Son Dakika
Yerel

Polis Bayramı Kutlamaları Başladı

Polis Bayramı Kutlamaları Başladı

Bursa Emniyet Müdür Vekili Ahmet Pehlivan 10 Nisan Polis Bayramı sebebiyle Bursa Valisi Şahabettin Harput'u ziyaret etti.canla başla çalıştığını belirtti.

03.04.2013 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Emniyet Müdür Vekili Ahmet Pehlivan 10 Nisan Polis Bayramı sebebiyle Bursa Valisi Şahabettin Harput'u ziyaret etti.

Çarşamba Valilik binasında gerçekleşen ziyarette konuşan Pehlivan, polis teşkilatının kuruluşundan bu güne kadar bir çok başarıya imza attığını ve ülkemizin her köşesinde yaşayan vatandaşlarımızın huzurlu bir hayat yaşaması için teşkilat mensuplarının gece gündüz demeden

canla başla çalıştığını belirtti.

Bursa Valisi Şahabettin Harput, "Bu teşkilatın 168 yıl boyunca verdiği hizmetlerden dolayı hepimiz iftihar ediyoruz. Bu hizmetler tüm milletimizin gönlünde bir gurur vesilesi olarak yaşıyor. Şüphesiz bu kutsal ama bir o kadar da zor olan bu görevin ifası sırasında pek çok arkadaşımız terörle mücadelede, suçla ve suçluyla mücadelede olsun çeşitli şekillerde hayatını kaybettiler veya şehit oldular, sakat kaldılar, yaralandılar gazi oldular. Bu vesileyle bütün şehitlerimizi rahmetle minnetle anıyorum ve tüm gazilerimize ve yaralılarımıza sağlıklı ömür diliyorum. Emniyet teşkilatımız kardeş jandarma teşkilatıyla birlikte ülkemizde demokrasinin, hak ve özgürlüklerin, kişilerin her türlü hukukunun korunmasında ve insanların geleceğe umutla bakmasında en önemli örgütümüzdür. Büyük fedakarlıklarla yaptığınız, yerine göre kendi özel hayatınızı, bayramınızı, tatilinizi, aile hayatınızı ve çocuklarınızı ihmal ederek

her şey vatan için, millet için bu güne

diyerek

bu güne kadar getirdiniz. Emniyet Teşkilatımız dünya emniyet teşkilatları arasında da son derece başarılı, itibarlı ve saygın bir yeri var. Sizler böyle bir teşkilatın mensupları olarak ne kadar iftihar etseniz azdır. Okullara gittiğimde çocuklara evladım ne olacaksın diye sorduğumda polis olacağım sayın valim diyorlar bu çok güzel bir şeydir onurdur" dedi.

(ET)

03.04.2013 11: 54: 41

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Polis Bayramı Kutlamaları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement