Polisler İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Polisler İftarda Buluştu

Polisler İftarda Buluştu

Silifke Emniyet Müdürü Volkan İmişçi, ilçede görev yapan polis memurları ve aileleri ile birlikte iftar yemeğinde bir araya geldi.

25.07.2013 10:12

Silifke Emniyet Müdürü Volkan İmişçi, ilçede görev yapan polis memurları ve aileleri ile birlikte iftar yemeğinde bir araya geldi.

Silifke Bahçesaray Düğün Salonunda düzenlenen iftar yemeğine Emniyet Müdürü Volkan İmişçi ve eşi Figen İmişçi, Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel ve eşi Rahime Öngel'in yanı sıra ilçede görev yapan polis memurları ve aileleri katıldılar.

Yemek sonrası bir konuşma yapan Silifke Emniyet Müdürü Volkan İmişçi, Ramazan ayının insanlar arasındaki bağların geliştirilmesi ve güçlendirilmesi açısından önem taşıdığını vurguladı. Emniyet teşkilatı olarak insan odaklı bir hizmet anlayışı uyguladıklarını bildiren İmişçi, Silifke polisi için hizmet kalitesinin, vatandaşın duyduğu memnuniyetle paralel olduğunun altını çizdi.

Silifke Emniyet Müdürü Volkan İmişçi konuşmasında, "Gerek sosyal projelerimiz ile insanlarımız arasındaki kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma duygularının geliştirilmesine katkı sunmanız, gerekse güvenlik tedbirleri açısından, sizlerin sergilediği görev anlayışı ve iş ahlakı sayesinde bu serhat şehrimizin ülkenin en huzurlu şehirlerinden biri olmasındaki olağanüstü gayretleriniz takdire şayandır. Bu başarılı ve özverili çalışmalarınızın devam etmesini diliyor, hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

İftar yemeği Kuran okunması ve duaların ardından son buldu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Polisler İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement