'Projem İzmir' Eğitimleri Başlıyor - Son Dakika
Yerel

'Projem İzmir' Eğitimleri Başlıyor

\'Projem İzmir\' Eğitimleri Başlıyor

İzmir Kalkınma Ajansı'nın (İZKA) Ağustos ayından bu yana sürdürdüğü ücretsiz proje danışmanlığı hizmeti "Projem İzmir Teknik Yardım Masası"nın yoğun ilgi görmesinden sonra İZKA, 2 Kasım Cuma günü "Güncel Mali Destek Programları" konulu bir...

25.10.2012 16:55

İzmir Kalkınma Ajansı'nın (İZKA) Ağustos ayından bu yana sürdürdüğü ücretsiz proje danışmanlığı hizmeti "Projem İzmir Teknik Yardım Masası"nın yoğun ilgi görmesinden sonra İZKA, 2 Kasım Cuma günü "Güncel Mali Destek Programları" konulu bir bilgilendirme toplantısı düzenleyecek ve ardından ücretsiz proje eğitimlerine başlayacak.

Küçük ve orta ölçekli işletmelerin, kamu kurumu, yerel yönetim veya sivil toplum kuruluşlarının kendi projelerini yazabilmesi için öncelikle ulusal ve uluslararası mali destekler hakkında farkındalığı artırmaya yönelik olarak en güncel bilgileri vermek üzere program yürütücüsü kurumlardan konuşmacıların katılımıyla 2 Kasım Cuma günü İZKA 4.Kat Konferans Salonunda bir bilgilendirme toplantısı düzenlenecek. Güncel Mali Destek Programları konulu bilgilendirme toplantısının ardından "Projem İzmir Teknik Yardım Masası" hizmetleri Kasım-Aralık döneminde toplam 5 adet proje yazma eğitimiyle devam edecek. İZKA Genel Sekreteri Dr. Ergüder Can, "Projem İzmir Teknik Yardım Masası, kısa sürede yoğun ilgi gördü. Şimdi yeni bir hizmeti daha devreye sokarak ücretsiz proje yazma eğitimlerini başlatıyoruz. İZKA olarak ana faaliyetlerimizden biri de İzmir'de proje yazma kültürünü geliştirmek ve İzmir'in hibe fonlardan aldığı payı büyütmek. Proje fikri olup hayata geçirmek için finansal destek arayan, ulusal veya uluslararası fonlardan yararlanmak isteyen, projesi için mali kaynak bulmuş olup projesinin uygulamasında önerilere ihtiyaç duyan tüm İzmirliler bu hizmetten faydalanabiliyor. Şu ana kadar kamu kurumu görevlileri, özel sektör çalışanları, sivil toplum kuruluşu gönüllüleri ve üniversite öğretim üyeleri yoğun ilgi gösterdi. Bu da bize İzmir'de böyle bir hizmete ihtiyaç olduğunu bir kez daha gösterdi." dedi.

İZKA yetkilileri proje geliştirmek isteyen tüm İzmirlileri "Projem İzmir Teknik Yardım Masasına" davet ediyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Projem İzmir' Eğitimleri Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement