Ramazan Geceleri Etkinlikleri Sona Eriyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ramazan Geceleri Etkinlikleri Sona Eriyor

15.08.2012 13:00

Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 9.'su gerçekleştirilen Ramazan Geceleri etkinlikleri veda etmeye hazırlanıyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 9.'su gerçekleştirilen Ramazan Geceleri etkinlikleri veda etmeye hazırlanıyor.

Şehir merkezinden uzakta yaşayan vatandaşların Ramazan Geceleri etkinliklerine katılımını sağlayan Büyükşehir Belediyesi, etkinliklerde bu yıl yaklaşık 100 bin kişiye ulaştı.

Belsin semtinde start verilen etkinlikler kapsamında ramazan tırı bugün 25. durağı olan Altınoluk Mahallesi'nde vatandaşlarla buluşacak. Yarın İncesu ilçesine gidecek olan ramazan tırı, cuma günü Hacılar ilçesinde vatandaşlara veda edecek.

Ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde vatandaşlara eğlenceli Ramazan akşamları yaşatan uygulama kapsamında ayrıca, seyyar kan toplama aracıyla vatandaşların kan bağışında bulunmaları da sağlandı.

Muhabir: Tevfik Işık

Yayıncı: İsmail İçer - KAYSERİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ramazan Geceleri Etkinlikleri Sona Eriyor - Son Dakika


Advertisement