Tokat'ın Almus ilçesinde "Samimi-Yet Projesi" kapsamında ilçede eğitim gören 27 öğrenci sinemaya götürüldü.
Almus Kaymakamı Fatih Çelikkaya, çocuklarla beraber sinemada film izledi. Çelikkaya, Almus ilçesinde yaşayan anne ve babasını ya da her ikisini de kaybetmiş çocuklara ve annelerine yönelik "Samimi-Yet Projesi"nin amacının, psiko-sosyal, eğitim ve ekonomik modellerde yardım hizmeti sunmak olduğunu söyledi.
Çelikkaya, "Ebeveyn temasından yoksun çocuklara ve annelerine yönelik gerçekleşecek olan psiko-sosyal ve ekonomik desteklerde hem toplumda dayanışmayı ve bütünleşmeyi teşvik etmek hem de o kişilere yalnız olmadıkları hissini yaşatmaktır" dedi.
Sinemada film izleyen çocuklara daha sonra Almus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Arıkan tarafından bir yemek verildi. - Tokat
Son Dakika › Yerel › Samimi-Yet Projesi' - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?