Samsun'da Doktorun Öldürülmesi - Son Dakika
Yerel

Samsun'da Doktorun Öldürülmesi

Samsun\'da Doktorun Öldürülmesi

Muş’un Varto Devlet Hastanesi’ndeki doktorlar, Samsun’da meslektaşlarının silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesini protesto ettiler.

01.06.2015 12:07

Muş'un Varto Devlet Hastanesi'ndeki doktorlar, Samsun'da meslektaşlarının silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesini protesto ettiler.

Varto Devlet Hastanesi'nde çalışan doktorlar ve sağlık çalışanları, Samsun'da görevi başında öldürülen Op. Dr. Kamil Furtun'un öldürülmesi nedeniyle bir basın açıklaması yaparak, durumu protesto ettiler. Burada bir açıklama yapan Hastane Başhekimi Dr. İhsan Güney, "Son günlerde manidar bir şekilde gündem oluşturan ve maalesef değerli meslektaşımız Op. Dr. Kamil Furtun'un görevi başında vahşice katledilmesiyle farklı bir boyut kazanan saldırılardan 'sağlık ve şiddet' kelimeleri sıkça yan yana anılıyor olmasından evlatlarınız olarak derin bir endişe ve üzüntü duymaktayız. Şifa sunan ellerin her gün yastığa başını koyarken sağlınız için aldığı kararları şöyle bir gözden geçirip vicdanını rahatlatmadan gözlerini kapayamıyor. Bundan emin olunuz. Ne var ki, üst üste yaşanan olaylar sizlerin evlatları olan sağlık çalışanlarımızın moral ve motivasyonunu neredeyse tükenme noktasına getirmiş durumdadır. Şifa veren eller sizlerden kendilerini anlayan yürekler istiyor" dedi.

Yapılan basın açıklamasının ardından kalabalık sessizce dağıldı. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Samsun'da Doktorun Öldürülmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement