Samsun Piazza'da Bowling Turnuvası - Son Dakika
Yerel

Samsun Piazza'da Bowling Turnuvası

Samsun Piazza\'da Bowling Turnuvası

Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde, Samsun Barosu tarafından düzenlenen Geleneksel Bowling Turnuvası’nda avukatlar kıyasıya yarıştı.

23.12.2013 12:15

Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde, Samsun Barosu tarafından düzenlenen Geleneksel Bowling Turnuvası'nda avukatlar kıyasıya yarıştı.

Düzenlenen turnuva açılışında konuşma yapan Samsun Baro Başkanı Av. Necat Anıl, avukatlık mesleğinin zorluklarına ve stresli çalışma ortamına dikkati çekerek, "Meslektaşlarımızı farklı bir etkinlikte buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu etkinlik aynı zamanda genç meslektaşlarımızın kaynaşmasına da vesile olacaktır. Şimdiden turnuvaya katılan tüm meslektaşlarıma başarılar diliyorum. Ayrıca organizasyonun gerçekleştirilmesine katkı veren bize bu güzel ortamı hazırlayan Karadeniz'in en büyük alışveriş merkezi Piazza AVYM'ye, Play Bowlinge ve çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi.

60'a yakın avukatın ter döktüğü Samsun Barosu Geleneksel Bowling Turnuvası'nda, kadınlar kategorisinde; birinciliği Meltem Balcı, ikinciliği Zeynep Aysun Akbaş, üçüncülüğü ise Meryem Kocaçal göğüsledi. Erkekler kategorisin de ise, birinciliği Adnan Aydın, ikinciliği Mustafa Akbaş, üçüncülüğü de Onur Aygün aldı.

Turnuvada dereceye giren takımlar AVM yönetimi tarafından kupa ve madalyalarla ödüllendirilirken, kazanamayanlar da hoşça vakit geçirdikleri için mutlu oldular. Tüm katılımcıların birlikte pasta kestiği turnuvada avukatlar bir sonraki turnuvayı sabırsızlıkla beklediklerini ifade ettiler. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Samsun Piazza'da Bowling Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement