Sanica Boru Elazığspor 21 Akülü Sandalye Bağışında Bulundu - Son Dakika
Yerel

Sanica Boru Elazığspor 21 Akülü Sandalye Bağışında Bulundu

Sanica Boru Elazığspor 21 Akülü Sandalye Bağışında Bulundu

Elazığlı tiyatro sanatçısı Abdullah Şekeroğlu'nun Elazığ'da başlatmış olduğu 101 akülü sandalye dağıtım projesi devam ediyor.

30.04.2013 21:20

Elazığlı tiyatro sanatçısı Abdullah Şekeroğlu'nun Elazığ'da başlatmış olduğu 101 akülü sandalye dağıtım projesi devam ediyor.

Tiyatro sanatçısı Abdullah Şekeroğlu, Omurilik Felçlileri Derneği Başkanı Ömer Çöteli, Sanica Boru Elazığspor tesislerinde kulüp yöneticileri ile bir araya geldi. Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, etkinlikte 1 akülü sandalye bağışında bulundu. Vural, "Abdullah bey beni bir müddet önce aramıştı. Böyle bir faaliyette bulunduklarını söylemişti. Buna karşıda bir duyarlı olmamak mümkün değil. Hepimiz için olması mümkün bir şey bunlar. Dolayısıyla herkes başına bir şey gelmeden

o konuda hassas olursa daha duyarlı olmuş olur diye hepimiz düşünüyoruz zaten" dedi.

Elazığlı tiyatrocu Abdullah Şekeroğlu ise, "Valimin yetki ve himayelerinde başlatmış olduğumuz Elazığ'da yaşayan engellilerimiz için 101 akülü sandalye kampanyamızda bugün güzide kentimizin, güzide kulübümüzün başkanı değerli kardeşimiz Selçuk beyin yanındayız. Oda böyle hassas ve duyarlı bir kampanyanın bir ucundan tutarak bizlere 5 tane akülü sandalye sözü verdiler. Ben buradan hem bu memlekete katkıları ve yaşattığı sevinçlerin yanı sıra sosyal projemizin ucundan tuttuğu için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Sanica Boru Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk ise 5 adet akülü sandalye bağışında bulunacak. Geriye kalan 15 akülü sandalyeyi ise futbolcularla görüşüp toplam 21 adet akülü sandalyeyi Omurilik Felçlileri Derneği'ne bağışlayacaklarını söyledi" diye konuştu.

Sanica Boru Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk de, "Bu gerçekten sosyal toplum içerisinde sıkıntılı olan hemşehrilerimizin dertlerine deva bulmaya çalışan bir nebze olsun acılarını dindirmeye çalışan bir dernek olarak sizleri kabul ettik. Görüyoruz ve gerçekten çalışmalarınızı ben bu kampanya başladığı zaman da takip ediyordum, çünkü sonuçta medyayı iyi kötü takip ediyoruz.Bizi affedin bizim size gelmemiz gerekirken,sizler bize geldiniz.İşte bizleri de bu ara affedin maalesef başarı için dışarı dünyayla ilişkimizi kesmek zorundayız" şeklinde konuştu. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sanica Boru Elazığspor 21 Akülü Sandalye Bağışında Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement