Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Harran Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü (SHM) yılın annesini seçti.

21.05.2015 10:47

Harran Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü (SHM) yılın annesini seçti.

Merkezden yapılan açıklamaya göre, Karatepe Mahallesi'nde yaşayan ve dört engelli çocuğu bulunan Ayşe Yaşarer'in çocuklarına olan ilgi ve bakımını ödüllendirmek için SHM Müdürü Faruk Cömert, aileyi ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.

Aileyi tebrik eden Cömert, Yaşarer ailesinin çok fedakar davrandığını belirterek " Ailede diğer çocuklar da ayrıca açık öğretimden okula devam ediyor. İki engelli çocuğunun kendi başlarına okuma yazmayı öğrenmiş. Engeller aileyi kısıtlamadığı gibi, baba ve annenin fedakarlığını örnek bir davranış" ifadelerini kullandı.

- Viranşehir'de lise öğrencilerinden kermes

Viranşehir Hadi Kutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından ihtiyaç sahipleri yararına kermes düzenlendi.

Okulun bahçesinde gerçekleştirilen kermeste yöresel yemekler, tatlılar ve el işi ürünler davetlilerin beğenisine sunuldu.

Kermesin açılışını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Sağır, İlçe Tarım Müdürü Siraç Yolcu, öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

Okul Müdürü Sedat Gören, kermeste emeği geçenlere teşekkür etti.

Harran'da "Gençlik Haftası" etkinlikleri

Harran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından "Gençlik Haftası" kapsamında "Tanıtım Günü" etkinliği düzenlendi.

Okulun toplantı salonunda gerçekleştirilen etkinlikte okul korusu konser verdi. Kaymakam Muhammed Selami Yazıcı ile Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, okulun okulun bilişim teknolojileri alanı, çocuk gelişimi alanı ve hasta yaşlı bakımı alanını gezdi, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Etkinliğin ardından okul müdür Ayşe Gül Duran Muhammed Selami Yazıcı ile Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz'a desteklerinden dolayı plaket takdim etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement