Sarısu ve Hurma Muhtarları Yeni Yerlerine Taşındı - Son Dakika
Yerel

Sarısu ve Hurma Muhtarları Yeni Yerlerine Taşındı

Sarısu ve Hurma Muhtarları Yeni Yerlerine Taşındı

Konyaaltı Belediyesi tarafından Hurma ve Sarısu Mahallesi’ne inşa edilen muhtarlık binalarının tefrişatı tamamlandı.

06.08.2015 11:04

Konyaaltı Belediyesi tarafından Hurma ve Sarısu Mahallesi'ne inşa edilen muhtarlık binalarının tefrişatı tamamlandı. Muhtarlar yeni hizmet binalarında görevlerine başladı.

Sarısu ve Hurma Mahallesi'nde modern muhtar evi inşasının startını veren ve kısa bir süre içinde tamamlayan Konyaaltı Belediyesi, muhtarlıkların tefrişatını da tamamladı. Konyaaltı Belediyesi olarak klimadan mobilyasına kadar tüm tefrişat işlerini üstlendiklerini ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Hurma Mahalle Muhtarı Faruk Kıldıran ve Sarısu Mahalle Muhtarı Ali Budak'a yeni hizmet binalarını teslim ettiklerini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde muhtarlar ile bir araya gelen ve onlara hizmet binalarında kullandıkları su ve elektrik giderlerinin Konyaaltı Belediyesi olarak kendilerince karşılanacağının müjdesini veren Başkan Böcek, inşa ettikleri modern muhtar evlerini de tüm tefrişatı hazır olarak muhtarlara teslim ettiklerini kaydetti. Son olarak Hurma ve Seyit Onbaşı Parkı içersinde yapımı tamamlanan muhtar evlerini de Hurma Mahalle Muhtarı Faruk Kıldıran ve Sarısu Mahalle Muhtarı Ali Budak'a teslim ettiklerini bildirdi. Başkan Böcek, yeni hizmet binalarının başta muhtarlar olmak üzere tüm bölge sakinlerine hayırlı olmasını dileklerinde bulundu.

Yeni görev yerinde çalışmalarına başlayan Hurma Mahalle Muhtarı Faruk Kıldıran ise modern ve oldukça kullanışlı yapısıyla muhtar evlerinin kendilerini onurlandırdığını söyledi. Faruk Kıldıran kendilerine "Muhtarlıkları kalemine kadar her şeyiyle hazır olarak teslim edeceğiz." sözü veren ve bu sözün yerine getiren Başkan Muhittin Böcek'e bir kez daha teşekkür ettiğini bildirdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarısu ve Hurma Muhtarları Yeni Yerlerine Taşındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement