Satso Yönetiminden Dişli'ye İade-İ Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Satso Yönetiminden Dişli'ye İade-İ Ziyaret

Satso Yönetiminden Dişli\'ye İade-İ Ziyaret

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve yönetim kurulu üyeleri Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'yi ziyaret etti.

28.08.2013 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve yönetim kurulu üyeleri Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'yi ziyaret etti.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ümre'den dönen Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'ye iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette konuşan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, "Biz Sakaryamızın duasını alacak hizmetlerin peşindeyiz. Ortak akılla ortak vizyonlar oluşturup bu duyguyla Sakarya'ya hizmet etmeyi arzu ediyoruz. Sakarya'ya katkı sağlayacak çalışmalar peşindeyiz. Aynı dili konuşmak çok önemlidir biz Sakarya olarak bunu başardık artık biliyoruz ki; birlikte güçlüyüz" dedi. Kösemusul Sakarya'daki sanayi ve ticaretin gelişimine verdikleri katkıları da dile getirerek, "Toplumun çıkarlarını koruyup kontrol etmek zorundayız, refah seviyesi yükseldikçe her konuda bilinçli, etrafının farkında bir toplum meydana geliyor" şeklinde konuştu.

Ziyarette konuşan Başkan Süleyman Dişli ise Başkan Kösemusul'dan bir talepte bulunarak, "Sakarya'da tarım arazileri ile ilgili çalışmalar istenen seviyede değil. Fırsatını bulan tarım arazisini kullanıyor. Bunu biraz daha önleyici çalışmalar yapmak lazım. Mücadelesi de yorucu oluyor. Ortak standartlarda bu alanları korumak lazım" dedi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ise, "Biz ticaret ve sanayi odası olarak sadece sanayi ve ticaretin gelişimi ve geleceğini değil tarım arazilerinin de korunmasının önemini kavramış bir örgütüz. Düzenli ve disiplinli sanayileşme dediğimiz tarım dışı alanlarda sanayileşmeye özen gösteriyoruz. Biz tarım politikasını çok bilemeyiz ancak muhafaza alanını biliriz. Alternatif tarım ürünleri üretilerek çiftçinin tarımdan kazancı artırılmalı, katma değeri yüksek ürünlere yönelerek tarımdan da maksimum seviyede verim almalıyız, tarım arazilerinin amacı dışında kullanılmasına her zaman karşı olduk, bundan sonra da elimizden geleni yaparız" diye konuştu.

SATSO Meclis Başkan Yardımcısı Neşet Peker, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Günay Güneş ve Orhan Yılgenci, Yönetim Kurulu üyeleri; Ömer Arslan, Ertuğrul Öztürk, Burhan Akçam, Emrullah Terzioğlu, Murat Can ve Yunus Tever'in bulunduğu ziyaret karşılıklı iyi niyet dilek ve temennileri ile sona erdi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Satso Yönetiminden Dişli'ye İade-İ Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement