Şehitkamilli Minik Öğrenciler İlkokula Hazır - Son Dakika
Yerel

Şehitkamilli Minik Öğrenciler İlkokula Hazır

Şehitkamilli Minik Öğrenciler İlkokula Hazır

Şehitkamil Belediyesi Sosyal Tesisleri Aile Merkezi Anaokulu’nda 2014-2015 eğitim öğretim yılı içerisinde eğitim gören bin 400 minik öğrenci, aldığı eğitimlerle ilkokula en iyi şekilde hazırlandı.

18.08.2015 13:04

Şehitkamil Belediyesi Sosyal Tesisleri Aile Merkezi Anaokulu'nda 2014-2015 eğitim öğretim yılı içerisinde eğitim gören bin 400 minik öğrenci, aldığı eğitimlerle ilkokula en iyi şekilde hazırlandı. Harfleri, sayıları, yazmayı, okumayı öğrenen öğrenciler, ilkokula başarılı bir şekilde merhaba diyecekler.

Okul öncesi eğitime büyük katkılar sunan Şehitkamil Belediyesi, Sosyal Tesislerinde açmış olduğu Anaokullarıyla, çocukları geleceğe emin adımlarla hazırlıyor. Şehitkamil Belediyesi'ne bağlı 35 Aile Merkezi Anaokulunda okul öncesi eğitim gören yaklaşık bin 400 öğrenci, harfleri, sayıları, okumayı, yazmayı, boyaları, ahlakı, arkadaşlık ilişkileri ve çevreye duyarlılık gibi eğitimleri aldı. 2014-2015 yılı eğitim öğretim yılı çerçevesinde okul öncesi eğitime en iyi şekilde hazırlanan Şehitkamilli minik öğrenciler, ilkokula başlayacak olmanın heyecanını yaşıyor. Pirsultan Aile Merkezi Anaokulu'na gelen minik öğrenciler, yaz tatili süresince almış oldukları eğitimleri tekrar ederek, yeniden bilgi tazelediler. Öğretmenleri nezaretinde yazı yazmayı tekrarlayan öğrenciler, okuma yazma öğrenmenin mutluluğunu yaşadı. Öğrencileri ilkokula en iyi şekilde hazırladıklarını belirten Pirsultan Aile Merkezi Anaokulu Öğretmeni Şenay Sönmez, "2014-2015 eğitim öğretim yılı içerisinde anaokulumuza gelen çocuklarımızı ilkokula en iyi şekilde hazırladık. Çocuklarımıza harfleri, sayıları, okumayı, yazmayı, boyaları öğrettik. İngilizce dersi, manevi dersler, sanat etkinlikleri, bunun yanı sıra el becerilerini geliştirdik, ahlakı, arkadaşlık ilişkilerini ve çevreye duyarlılık gibi eğitimler verdik. Yaz tatili dönemi içerisinde ise yine çocuklarımıza bilgi tekrarı yaptırarak, hafızalarını tazeliyoruz. Belediyemizin destekleriyle ücretsiz bir şekilde çocuklarımızı almış olduğu eğitimlerle geleceğe en iyi şekilde hazırladık" dedi.

Çocuklarını Pirsultan Aile Merkezi Anaokulu'na getiren veliler ise, "Çocuklarımız geçtiğimiz dönem Şehitkamil Belediyemizin açmış olduğu anaokuluna gelerek, okul öncesi eğitim aldı. 2014-2015 eğitim öğretim yılı içerisinde çocuğumuz çok güzel eğitimler aldı. Çocuklarımız burada ilkokulda öğrenilmesi gereken, harfleri, sayıları, kalem tutmayı, yazı yazmayı, boya yapmayı ve bunun gibi birçok eğitim gördüler. Ayrıca sosyal aktivitelere katıldılar. Çocuklarımızın gelişimi konusunda çok büyük ilerlemeler oldu. Eskiden çocuklarımız içine kapanık, arkadaş ortamı bilmezken, burada almış olduğu eğitimler ve arkadaşlık ortamıyla, gelişme konusunda da ilerleme sarf ettiler. Çocuklarımız ilkokula en iyi şekilde hazırlandılar. Bizlere bu imkanı sunan Belediye Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu'na ve çocuklarımıza eğitim veren hocalarımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştular. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitkamilli Minik Öğrenciler İlkokula Hazır - Son Dakika


Advertisement