Şehitler İçin Hatim Okutulacak - Son Dakika
Son Dakika Logo

Şehitler İçin Hatim Okutulacak

30.09.2012 18:21

Kahramanmaraş'ta Barbaros Mahallesi esnafları şehit düşen güvenlik görevlileri için hatim okutacak.

Kahramanmaraş'ta Barbaros Mahallesi esnafları şehit düşen güvenlik görevlileri için hatim okutacak.

Esnaflar adına açıklama yapan Hacı Altun, Türk Milleti için canını veren şehitlere karşı kayıtsız kalmamak adına hatim programı tertiplediklerini belirterek, "Esnaflar olarak şehitlerimize ahde vefamızı göstermek istiyoruz. Son günlerde yaşanan terör olaylarında ve daha önce yaşanan hain saldırılarda şehit olan asker ve polislerimize hatim okuyacak, terörün bitmesi için dua edeceğiz." diye konuştu.

Hatimlerin, 28 Eylül ila 14 Ekim tarihleri arasında okunacağını dile getiren Altun, "Aziz Türk Milletinden isteğimiz, bu tarihler arasında okuyacakları hatim ve Yasin-i Şerifleri bizlere bildirmeleridir. Tüm milletimizden kurşundan daha etkili olan dualarını bekliyoruz." İfadelerini kullandı.

Altun, dua etkinliğinin Abdülhamit Han Camisinde yapılması için müftülükten izin alacaklarını sözlerine ekledi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitler İçin Hatim Okutulacak - Son Dakika


Advertisement