Sel-Der Yönetimi Kaymakam Peynircioğlu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Sel-Der Yönetimi Kaymakam Peynircioğlu'nu Ziyaret Etti

Sel-Der Yönetimi Kaymakam Peynircioğlu\'nu Ziyaret Etti

Salihli’nin en aktif derneklerinden olan İrfan Demir Başkanlığı’ndaki Selendililer Derneği (SEL-DER) yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İlçe Kaymakamı Ertan Peynircioğlu'nu ziyaret etti.

29.04.2014 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salihli'nin en aktif derneklerinden olan İrfan Demir Başkanlığı'ndaki Selendililer Derneği (SEL-DER) yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İlçe Kaymakamı Ertan Peynircioğlu'nu ziyaret etti.

Derneğin 2001 yılında kurulduğunu vurgulayan Başkan Demir, "Kurucu Dernek Başkanımız Sedat Günay öncülüğünde kurulan derneğimizdeki üye sayısını binin üzerine çıkarmak istiyoruz. Dernek olarak ilk defa 2 bayanı yönetime aldık. Bundan sonra da daha aktif bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

SEL-DER'in yeni oluşan yönetimine tebrik eden İlçe Kaymakamı Ertan Peynircioğlu ise Salihli'de yaşayan Selendililerin birlik ve beraberliğini koruduğunu söyledi. Peynircioğlu ziyaretlerinden dolayı SEL-DER yönetimine teşekkür etti.

SEL-DER Başkanı Demir ziyarette Kaymakam Peynircioğlu'na Selendi Tarihini anlatan bir kitap ve sarık hediye etti - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sel-Der Yönetimi Kaymakam Peynircioğlu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement