Selendi de Bayramlaşma Arefe Günü Yapıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Selendi de Bayramlaşma Arefe Günü Yapıldı

Selendi de Bayramlaşma Arefe Günü Yapıldı
24.10.2012 14:41

Selendi'de yapılan bayramlaşma töreninde konuşan Selendi Kaymakamı Yasin Ortakçı, bayramlarda dargınlık ve kırgınlıkların unutulmasını ve birlik ve beraberlik duygularının artması gerektiğini söyledi.

Selendi'de yapılan bayramlaşma töreninde konuşan Selendi Kaymakamı Yasin Ortakçı, bayramlarda dargınlık ve kırgınlıkların unutulmasını ve birlik ve beraberlik duygularının artması gerektiğini söyledi.

Belediye Kültür salonunda yapılan katılımın az olduğu bayramlaşma törenine, Selendi Kaymakamı Yasin Ortakcı, Belediye Başkanı vekili Ahmet Akşehirli, Garnizon Komutanı Üsteğmen Serkan Tahir Keskindemir, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Yasin Ortakcı, "Toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin anımsandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, Kurban Bayramını hep birlikte karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip olan, milletimizin manevi değerlerinin ve tarihin engin derinliklerinden gelen sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı günler bayram günleridir. Bayramlar,

Her türlü güzelliğin ve mutluluğun yaşandığı,

eşin, dostun, akrabanın, hastaların, büyüklerin ziyaret edildiği, yetimlerin ve buruk gönüllerin tamir edildiği,

fakir fukaranın aranıp gözetildiği,

muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı,

çocukların sevindirildiği; dargınlıkların, kırgınlıkların giderildiği; sevgi, saygı,

hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı,

müstesna günleri ifade eder.

Bayramlarda, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmalı, birlik ve dayanışmamızı arttırmalı, geleceğe inancımızı her koşulda korumalıyız" diye konuştu.

Törenin ardından İlçe Jandarma Bölük Komutanlığına geçen protokol ve vatandaşlar, askerlerin bayramını kutladı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selendi de Bayramlaşma Arefe Günü Yapıldı - Son Dakika


Advertisement