Serdivan'da Rumeli Rüzgarı Esti - Son Dakika
Yerel

Serdivan'da Rumeli Rüzgarı Esti

Serdivan\'da Rumeli Rüzgarı Esti

Sakarya Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği etkinlikte ilk olarak Map Hoytag Halk Oyunları Ekibi sahne alarak Balkan ve Rumeli yöresine özgü figürleri sergiledi.

11.07.2015 18:05

Sakarya Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği etkinlikte ilk olarak Map Hoytag Halk Oyunları Ekibi sahne alarak Balkan ve Rumeli yöresine özgü figürleri sergiledi.

Map Hoytag'ın ardından Rumeli türkülerinin genç yorumcusu Cüneyt Şentürk sahneye çıktı ve kendisini dinlemeye gelen misafirlerine iki saat boyunca birbirinden güzel türküleri seslendirdi. Program boyunca söylediği parçalara etkinlik alanındakilerin de eşlik ettiği Şentürk, zaman zaman sahneden inerek şarkılarını kalabalığın arasında söyledi.

Program sonunda Sakarya Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Bayraktar desteklerinden dolayı Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'a plaket takdim ederken, Başkan Alemdar da günün anısına Ahmet Bayraktar'a ve sanatçı Cüneyt Şentürk'e çiçek takdim etti. Dernek standını da ziyaret eden Başkan Yusuf Alemdar, bu tür etkinliklerin insanların kaynaşmasına vesile olduğunu ifade ederek, "Bugün de Sakarya Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği'mizin düzenlediği Rumeli esintileri konserinde hemşehrilerimizle buluştuk. Gerçekten sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen etkinlikle sivil toplum kuruluşlarının toplum üzerindeki birleştirici etkisini bir kez daha gördük. Biz de imkanlarımız ölçüsünde her alanda lokomotif görevi gören STK'larımızla bir arada olmaya ve güzel olan her şeye birlikte imza atmaya devam edeceğiz" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Serdivan'da Rumeli Rüzgarı Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement