Bakırhan :Çağdaş ve Modern Bir Kent Oluşturmakta Kararlıyız - Son Dakika
Yerel

Bakırhan :Çağdaş ve Modern Bir Kent Oluşturmakta Kararlıyız

Bakırhan :Çağdaş ve Modern Bir Kent Oluşturmakta Kararlıyız

Siirt Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan, ildeki inşaat sorunları ve çarpık kentleşme ile ilgili müteahhitlerle toplantı düzenlendi.

14.06.2014 12:10  Güncelleme: 15:03

Siirt Belediye Konferans Salonunda yapılan toplantıya, Belediye Başkanı Bakırhan, Eşbaşkan Belkiza Beştaş Epözdemir, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Nedim Kuzu, Belediye İmar ve Şehircilik birimi teknik elemanları ve çok sayıda müteahhit katıldı.

Bakırhan, yeni çağdaş ve modern bir kent oluşturmakta kararlı olduklarını ve bundan sonra kentteki çarpık kentleşmeye katkı sunacak hiçbir yapıya ve çalışmaya izin vermeyeceklerini söyledi.

Siirt'te imar ve inşaatlarla ile ilgili sorunlar yaşandığını belirten Bakırhan, sorunların çözüm için görüş alışverişinde bulunmak amacıyla bir araya geldiklerini belirtti.

Yeni belediye yönetimi olarak inşaat ve imar konularının yabancı olduklarını kaydeden Bakırhan, şöyle konuştu:

"Bizden önceki dönemlerde yerel yönetimler, hem kentte yaşayanlar hem de kentte iş yapanların arkasından sürüklenip gitmiş. Yani bir strateji ve planlamaya uygun bir çalışma yürütülmemiş. Geçmiş dönemlerde yurttaşlardan gelen talepleri imkanlar dahilinde katkı sunulmuş, imkan yoksa ikna edilmiş, vaatlere bulunulmuş ve belediyedeki işleyiş bu şekilde devam edegelmiş. Ancak bizler bu anlayışı değiştirmekte kararlıyız. Çağdaş ve modern bir kent oluşturmakta kararlıyız."

Toplantıda şehirdeki imar sorunları, müteahhitlerin sıkıntıları ve çarpık kentleşme ele alındı. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bakırhan :Çağdaş ve Modern Bir Kent Oluşturmakta Kararlıyız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement