Sincan Belediyesi, Kadınların Yanında - Son Dakika
Yerel

Sincan Belediyesi, Kadınların Yanında

Sincan Belediyesi, Kadınların Yanında

Sincan Belediye Başkanı Doç.Dr.Mustafa Tuna, "Bir toplumda kadınlar ne kadar bilgili, bilinçli ve eğitimli olursa o toplumların yükselmesi ve ilerlemesi de o kadar iyi ve hızlı olur" dedi.
Sincan Belediyesi, Dünya Kadın Hakları Gününde...

10.12.2013 11:55

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, "Bir toplumda kadınlar ne kadar bilgili, bilinçli ve eğitimli olursa o toplumların yükselmesi ve ilerlemesi de o kadar iyi ve hızlı olur" dedi.

Sincan Belediyesi, Dünya Kadın Hakları Gününde kadınları unutmadı ve ilçedeki kadınları hakları hakkında bilgilendirdi. Bu anlamlı günde kadınları hak ve görevleri hakkında bilgilendiren Sincan Belediyesi, kadınların eğitimli, bilgili ve bilinçli olması gerektiğinin de altını çizdi.

Sincan Belediyesi, Dünya Kadın Hakları Günü dolayısıyla bir seminer düzenledi. İlçedeki kadınları hakları ve görevleri hakkında bilgilendiren Belediye, kadınlardan tam not aldı. Kadınların toplumdaki önemine ve rolüne vurgu yapan Sincan Belediyesi, bilgili ve bilinçli kadınlarla toplumların refah seviyesinin artığının da altını çizdi. İl müftülüğünden Vaize Özlem Çelik tarafından anlatılan seminerde; Kadın Hakları ve Eşlerin birbirlerine olan görevlerini etkileyici bir dille anlatıldı.

Kadınların toplumların oluşmasında çok önemli bir rolü olduğunu belirten Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, "Bir toplumda kadınlar ne kadar bilgili, bilinçli ve eğitimli olursa o toplumların yükselmesi ve ilerlemesi de o kadar iyi ve hızlı olur. Hükümetimiz de bu konuda oldukça önemli çalışmalara imza atıyor. Hanım kardeşlerimizin ilçemizde her alanda aktif olarak rol alması için bizde elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz" diye konuştu.

HANIMLARDAN TEŞEKKÜR

Sincan Belediyesi'nin kendilerini unutmamalarından dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Azize Şahin, "Toplumda kadınlarında var olduğunu ve değerli olduğunu anlatan bu seminer için Belediyemize çok teşekkür ediyorum. Dini açıdan da haklarımızın anlatıldığı seminer gerçekten benim için çok faydalı oldu. Seminerlerin artarak devam etmesini istiyoruz" diye konuştu.

Kadınlara verdiği önem için Sincan Belediyesine teşekkür eden Gülsüm Tor, "Kadın anne, kadın eş, kadın abla yani toplumun bel kemiği olan kadınların haklarını hukuki ve dini esaslara göre öğrenmek beni çok mutlu etti. Belediyemiz zaten kadına verdiği öneme her fırsatta gözler önüne seriyor. Hanımalar Konağı ile bizlere çok önemli bir hediye veren Belediyemiz, pazar servisleri ile de belimizdeki yükü hafifletti. Şu kış aylarında servisler gerçekten çok kullanışlı oluyor. Belediyemize ve Belediye Başkanımız Mustafa Tuna'ya çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sincan Belediyesi, Kadınların Yanında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement