Şırnak Havaalanı'nda İş Bırakma Eylemi - Son Dakika
Yerel

Şırnak Havaalanı'nda İş Bırakma Eylemi

Şırnak Havaalanı\'nda İş Bırakma Eylemi

Şırnak'ın İdil ilçesi yakınlarında yapımı devam eden Şırnak Havaalanı'nda çalışan yaklaşık 300 işçi, iş bırakma eylemi yaptı.

16.05.2013 18:52

Şırnak'ın İdil ilçesi yakınlarında yapımı devam eden Şırnak Havaalanı'nda çalışan yaklaşık 300 işçi, iş bırakma eylemi yaptı.

Yaklaşık 300 işçinin çalıştığı havaalanında çalışmaları aksamadan sürdürdüklerini belirten işçiler üç buçuk aydır maaş alamadıklarını ve geçim sıkıntısı çektiklerini belirterek, maaşların bir an önce verilmesini istedi. Eylemlerinin yarın da devam edeceğini kaydeden işçiler, birikmiş maaşlarının kendilerine verilene kadar bu eylemi devam ettirip bu duyarsızlığa baş kaldıracaklarını dile getirdi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Şırnak Havaalanı sorumlusu Veysi Demir, kendisinin geçirmiş olduğu trafik kazası nedeni ile bir süre havaalanından ayrılmak zorunda kaldığını ve halen Ankara'da tedavi gördüğü için bazı aksaklıların meydana geldiğini aktardı.

İşçilerin maaşlarının biriktiğini bildiren Demir, bugün itibarı ile maaşların işçilerin hesaplarına yattığını kalanların da yarın yatacağını açıkladı. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şırnak Havaalanı'nda İş Bırakma Eylemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement