Sökeli Eğitimci Doğduğu Toprakları Kitabında Anlattı - Son Dakika
Yerel

Sökeli Eğitimci Doğduğu Toprakları Kitabında Anlattı

Sökeli Eğitimci Doğduğu Toprakları Kitabında Anlattı

Söke’ye bağlı Güllübahçe’de doğan, yıllarca gerek Söke’ye bağlı köylerde gerekse ilçe merkezinde öğretmenlik yapan İbrahim Ünlü; doğduğu toprak Güllübahçe (Gelebeç)’yi bir kitapta anlattı.

01.05.2014 16:11

Söke'ye bağlı Güllübahçe'de doğan, yıllarca gerek Söke'ye bağlı köylerde gerekse ilçe merkezinde öğretmenlik yapan İbrahim Ünlü; doğduğu toprak Güllübahçe (Gelebeç)'yi bir kitapta anlattı.

Son olarak Söke Halk Eğitim Merkezi'nden Müdür Yardımcısı olarak görev yapan ve 2007 yılında emekli olan İbrahim Ünlü yıllarca ilçede Ege Yöresi Halk Oyunları kültürüne de büyük emekler vermesiyle biliniyor. Birikimleri ve araştırmacı kişiliğini doğduğu belde bugün Söke'nin Mahallesi olan Güllübahçe için kitapta toplayan İbrahim Ünlü; Güllübahçe isimli kitabını Söke Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş ile de paylaştı. Büyükşehir ile birlikte kapanan Güllübahçe Belediyesi'nin katkılarıyla yayınlanan kitabını Söke Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş'a hediye eden İbrahim Ünlü; "Beldem için böyle bir kitap yayınlamış olmaktan büyük gurur duyuyorum. Destek olan herkese teşekkür ederim" dedi.

Söke Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş, İbrahim Ünlü'yü kutlarken; "Kalpleri doğduğu topraklar için, hayatının her anında o topraklara katkı sağlamak için atan herkese ayrıca saygı duymak gerekiyor. Bu anlamda öğretmenimiz İbrahim Ünlü'yü kutluyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sökeli Eğitimci Doğduğu Toprakları Kitabında Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement