Soma'daki Maden Faciası - Son Dakika
Yerel

Soma'daki Maden Faciası

Soma\'daki Maden Faciası

Maden faciasının meydana geldiği işletmede sessizlik hakim İşletmeye, çok sayıda kamyonun tahkimat kalası getirdiği gözlendi.

19.05.2014 10:17

Soma ilçesindeki maden faciasının ardından 301 işçiye mezar olan işletmede sessizlik hakim.

AA muhabirinin izlenimlerine göre, Eynez bölgesindeki maden ocağına birkaç kilometre mesafedeki güvenlik kontrol noktasından görevli araçlar dışında kimse bırakılmıyor.

Güvenlik güçleri, maden işletmesinin girişinde ise görevliler dışında kimseyi ocak alanına sokmuyor.

İşletme içerisinde, jandarma eşliğinde bazı kişilerin gezdiği görüldü.

Maden faciasının yaşandığı işletmeye çok sayıda kamyonun tahkikat kalası getirdiği gözlendi.

Sabahın erken saatlerinde ocaktaki bir bacadan yoğun şekilde duman çıktığı, bu dumanın birkaç saat sonra sona erdiği öğrenildi.

Maden bölgesinin girişindeki Türk bayrağının ise halen yarıya kadar çekilmiş olduğu dikkati çekti.

Öte yandan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin gruplar halinde adliyeye sevkleri sürüyor.

Soma Adliyesi önünde sevklerle ilgili gazetecilerin bekleyişleri de sürüyor. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Soma'daki Maden Faciası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement