Sorgun Gedikhasanlı Kutbi Cihan Şakir Efendi Külliyesi Hizmete Açılıyor - Son Dakika
Yerel

Sorgun Gedikhasanlı Kutbi Cihan Şakir Efendi Külliyesi Hizmete Açılıyor

Sorgun Gedikhasanlı Kutbi Cihan Şakir Efendi Külliyesi Hizmete Açılıyor

Yozgat İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, Hayırsever İşadamı Bilal Şahin, tarafından Sorgun İlçesine bağlı Gedikhasanlı Köyünde yaptırılan Kutbi Cihan Şakir Efendi Külliyesi ve içerisinde Kutbi Cihan Şakir Efendi Erkek Hafız Kur’an Kursu’nun 30 Nisan Çarşamba günü yapılacağını söyledi.

28.04.2014 14:26

Yozgat İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, Hayırsever İşadamı Bilal Şahin, tarafından Sorgun İlçesine bağlı Gedikhasanlı Köyünde yaptırılan Kutbi Cihan Şakir Efendi Külliyesi ve içerisinde Kutbi Cihan Şakir Efendi Erkek Hafız Kur'an Kursu'nun 30 Nisan Çarşamba günü yapılacağını söyledi.

Yozgat Müftüsü Poçanoğlu, Gedikhasanlı Kutbi Cihan Şakir Efendi Hafız Kur'an Kursunun Çarşamba günü açılışının yapılacağını belirterek tüm Yozgat halkını davet etti. Çarşamba günü programın saat 10: 00'da başlayacağını ifade eden Müftü Poçanoğlu, "Hayırsever iş adamımız Bilal Şahin'den Allah razı olsun. İlimize, ilçe ve beldelerimize çok güzel eserler kazandırdı. Bu kapsamda Çarşamba günü saat 10: 00'da açılışını yapacağımız Külliyede yemek ikramımız olacak. İlahi ve Kur'an-ı Kerim tilaveti ile katılımcılara doyumsuz bir gün yaşatmak istiyoruz. Bu vesile ile bizim bu programın bütün masraflarını üstlenen sponsor olan Hayırsever İşadamımız Bilal Şahin Bey'e ayrıca teşekkür ediyorum" dedi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sorgun Gedikhasanlı Kutbi Cihan Şakir Efendi Külliyesi Hizmete Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement