Sosyal Okul Projesi, Başarı Ödülleri Verildi - Son Dakika
Yerel

Sosyal Okul Projesi, Başarı Ödülleri Verildi

Sosyal Okul Projesi, Başarı Ödülleri Verildi

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde "Sosyal Okul Projesi" kapsamında dereceye giren okullara ödülleri verildi.

14.06.2013 16:13

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde "Sosyal Okul Projesi" kapsamında dereceye giren okullara ödülleri verildi.

Kaymakam Levent Kılıç'ın makamında düzenlenen ödül törenine, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı ve dereceye giren okul müdürleri katıldı.

Törende konuşan Levent Kılıç, Sosyal Okul Projesi kapsamında dereceye giren okulların saptanmasında, 70 e yakın kuralın belirleyici olduğunu, bunların en başında da okulda yapılan etkinlikler, üretilen projeler, çeşitli dallarda harcanan çabalar ve elde edilen başarıların geldiğini söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı da yaptığı konuşmada, dereceye giren okulları belirlerken her okulu kendi kategorisinde değerlendirmeye tabi tuttularını ifade etti.

Yapılan açıklamaların ardından okullara ödülleri verildi. Merkez ortaokullarında Milli Egemenlik Ortaokulu birinci, Şehit Önder Muratoğlu Ortaokulu ikinci, Oral Bektaş Ortaokulu da üçüncü oldu.Köy ve kasaba ortaokullarında Araplı Hacı İbrahim Şimşek Ortaokulu birinci sırayı alırken, Ahmetfakılı Ortaokulu ikinci, Karakız Veli Uyar Ortaokulu da üçüncü oldu.

Anadolu liselerinde ilk sıra Türk Telekom Anadolu Lisesi'nin oldu. TOKİ Şehit Mustafa Tekgül Anadolu Lisesi ikinci sırayı aldı. Bu kategoride üçüncü okul belirlenemedi. Meslek liselerinde ise sıralama şöyle oluştu: Birinci Nene Hatun Kız Teknik ve Meslek Lisesi, ikinci Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, üçüncü Eymir Kız Teknik ve Meslek Lisesi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sosyal Okul Projesi, Başarı Ödülleri Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement