Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 3.Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Diyarbakırspor'da şampiyonluk primi açıklandı.

10.04.2014 14:26

Spor Toto 3. Lig 3.Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Diyarbakırspor'da şampiyonluk primi açıklandı.

Yeni Diyarbakırspor Kulüp Başkanvekili Mehmethan Akan, başkanları Fevzi İlhanlı'nın, takımın 2.Lig'e çıkması halinde futbolculara 500 bin TL prim vereceğini açıkladı.

Akan,  "3 yıl içinde Diyarbakır amatör liginden Bölgesel Lig'e ve oradan da 3. Lige çıktık. Bu yılın sonunda 2.Lige çıkmak istiyoruz. Son haftalarda arzu etmediğimiz puan kayıplarını yaşasak bile 2.Lig'e çıkma hedefimizden sapma yok. Takıma olan inancımız sonsuzdur" dedi.

"Ligi şampiyon tamamlayıp 2.Lige doğrudan yükselmek istiyoruz. Bunu sonuna kadar kovalayacağız." diyen Akan, doğrudan olmazsa bile Play-Off'tan 2.Lig'e çıkacaklarına inandığını ifade ederek bunu başarmaları halinde takıma 500 bin TL prim ödeyeceklerini kaydetti.

Akan, "Hiçbir yerden desteğimiz ve gelirimiz olmamasına rağmen başkanımız, bugüne kadar ekonomik olarak kulübü sıkıntıya sokmadı ve dilencilik kültürü ile kulübümüzü yönetmedi. Takımın 2.Lige çıkması halinde başkanımız kendi cebinden futbolcu kardeşlerimize 500 bin TL prim ödeyecek. Ayrıca futbolcularımızın maç başı alacaklarını bugün ödeyeceğiz. Futbolcuların parasal konularda hiçbir endişesi ve kafalarında soru işareti olmasın. Onlar sadece bu takımı 2.Lige çıkarmanın hesaplarını yapsın" dedi. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement