Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat: "Tekirdağspor Sadece Bir Maç Kaybetti, Sezonu Değil" - Son Dakika
Yerel

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat: "Tekirdağspor Sadece Bir Maç Kaybetti, Sezonu Değil"

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat: "Tekirdağspor Sadece Bir Maç Kaybetti, Sezonu Değil"

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağspor’un 2-1 kaybettiği Büyükçekmece Belediyespor karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada "Tekirdağspor sadece bir maç kaybetti, sezonu değil. Bu yıl bu takım şampiyonluk ipini göğüsleyecektir" dedi.

23.02.2015 10:35

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağspor'un 2-1 kaybettiği Büyükçekmece Belediyespor karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada "Tekirdağspor sadece bir maç kaybetti, sezonu değil. Bu yıl bu takım şampiyonluk ipini göğüsleyecektir" dedi.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, şampiyonluk yarışı veren Tekirdağspor'un Büyükçekmece Belediyespor ile karşılaşmasını izleyerek destek verdi. Namık Kemal Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Başkan Eşkinat'ın yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da takip ederken maç öncesi Başkan Eşkinat, soyunma odasına giderek sarı siyahlı futbolculara başarılar diledi.

İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında 58. dakikada Tekirdağspor, deneyimli golcüsü Birol Öztürk ile öne geçerken Namık Kemal Stadı tribünlerinde büyük bir coşku yaşandı. Ancak golün hemen ardından konuk ekip 2 gol bularak sahadan 3 puanla ayrılmayı başardı.

Tekirdağspor'un 73. dakikada 10 kişi kaldığı ve kendi sahasında bu sezon ilk mağlubiyetini aldığı karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat takımın sadece bir maç kaybettiğini belirterek, "Tekirdağspor sadece bir maç kaybetti, sezonu değil. Maç öncesinde olduğu kadar bu kaybın ardından da takımımıza inancım tam. Bu yıl bu takım şampiyonluk ipini göğüsleyecektir. Şehrimizde çok güzel bir hava var. Bu futbol coşkusu bir maç kaybettik diye bitmesin. Hatta bunun üzerine daha da fazlasını koyalım. Tekirdağ'ın dört bir yanından vatandaşlarımızı takımımıza destek olmaya davet ediyorum. Sezon sonunda hep birlikte sevinmek için her maç birlikte olalım" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat: 'Tekirdağspor Sadece Bir Maç Kaybetti, Sezonu Değil' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement