Süper Amatör Ligi - Son Dakika
Yerel

Süper Amatör Ligi

Süper Amatör Ligi

Diyarbakır Vali Ahmet Cemil Serhatlı Spor Tesisleri’nde 23. hafta karşılaşmasında Plaf Off'u garantiliyen lider 1968 Diyarbakırspor, Yeniköyspor’u 8-0 yendi.

02.04.2014 16:02

Diyarbakır Vali Ahmet Cemil Serhatlı Spor Tesisleri'nde 23. hafta karşılaşmasında Plaf Off'u garantiliyen lider 1968 Diyarbakırspor, Yeniköyspor'u 8-0 yendi.

Süper Amatör Ligi'nde namaglup olarak yoluna devam eden 1968 Diyarbakırspor, ligde 81 gol atarken, kalesinde 13 gol gördü. Maçın başlamasının ardından 1968 Diyarbakırspor attığı gollerle ilk yarıyı 4-0 kapattı. Maçın ikinci yarısında da üstün oynayan 1968 Diyarbakırspor sahadan 8-0 ayrıldı. Maçtan sonra yeşil-kırmızılı ekibin Kulüp Başkanı Bedirhan Akyol, sporcularını başarılarından dolayı kutladı. 1968 Diyarbakırspor Teknik Direktörü Aytekin Yıldırım ise ligin 2. Yarısına 3. sırada 1 puan geride başladıklarını söyledi. Yıldırım, "Yönetimimizin desteğiyle istediğimiz futbolcuları aldık, bu bize çok iyi geldi. Akabinde oynadığımız bütün maçlarda galip geldik. Bitime iki hafta kala şampiyonluğumuzu ilan ettik. Önümüzde Erganispor maçı var. Bütün emeklerimiz, planlarımız ve hesaplar final maçı için. Sporcu kardeşlerimi tebrik ederim, galibiyetimizi yönetimimize ve Kulüp Başkanı Bedirhan Akyol'a armağan ediyoruz" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Süper Amatör Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement