Suşehri'nde Ders Zili Çaldı - Son Dakika
Yerel

Suşehri'nde Ders Zili Çaldı

Suşehri\'nde Ders Zili Çaldı

Suşehri ilçesinde 2013-2014 Eğitim-Öğretin yılı düzenlenen törenle başladı.

16.09.2013 13:09

Suşehri ilçesinde 2013-2014 Eğitim-Öğretin yılı düzenlenen törenle başladı.

İlçe Hükümet konağı önünde başlayan törende, İlçe Milli Eğitim Müdürü Naci Kuru, öğrencilerle birlikte Atatürk Anıtına çelenk koydu.

2013-2014 Eğitim sezonunun tüm yurda hayırlı olmasını dileyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Naci Kuru; "İlçemizde bağımsız 1 anaokulu, 19 BS İlkokulu, bağımsız 2 İlkokul, 2 ortaokul, 1 YİBO, 4 İlk ve ortaokul ve 9 lise öğrenimi veren ortaöğretim kurumu mevcut olu 400 yakın öğretmenle 6000 civarında öğrenci ile eğitim ve öğretime başlamış bulunuyoruz."dedi.

Kuru, "İnsan olarak en önemli özelliğimiz akıl ve zekamızdır. Ancak akıl ve zekamızı geliştirmek, daha çok bilgi daha çok görgü kazanmamız için okul bizim vazgeçilmez bir kaynağımızdır. İnsanı diğer canlılardan ayıran en önemli özellik olan akıl ve zekanın en çok geliştiği yer okullardır" diye konuştu.

Sevgili öğrenciler! sizler okula bilgilenmek, aklınızı zenginleştirmek, paylaşmayı, saygıyı, sevgiyi, arkadaşlık

Törende, 4'üncü sınıf öğrencileri tarafından okula yeni başlayan birinci sınıf öğrencilerine çiçek takdim edildi. Tören öğrenciler tarafından şiirlerin okunmasıyla sona erdi.

Törene, Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, Cumhuriyet Savcısı Ercan Türe, Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Küçükbaşol, İlçe Emniyet Müdürü Cevat İratcı, daire amirleri ve okul müdürleri katıldılar. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Suşehri'nde Ders Zili Çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement