Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde Göreve Getirilen Daire Başkanları ve Müdürler Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde Göreve Getirilen Daire Başkanları ve Müdürler Tanıtıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi\'nde Göreve Getirilen Daire Başkanları ve Müdürler Tanıtıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde göreve getirilen daire başkanları ve müdürler, düzenlenen kahvaltıda tanıtıldı.

16.06.2014 12:45

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde göreve getirilen daire başkanları ve müdürler, düzenlenen kahvaltıda tanıtıldı.

Yelken İhtisas Kulübü'nde, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında, ataması yapılan daire başkanları ve müdürler ile basın mensuplarının katıldığı toplantı kahvaltı ile başladı. Açılış konuşmasında atamaların seçimi konusunda titiz davrandıklarına dikkat çeken Albayrak, konuşmasında "Bugün burada kısa bir süre önce büyükşehir statüsüne kavuşan Tekirdağ'ın kemik kadrosunu tanıtıyoruz. Hepsinin verilen görevi en iyi şekilde yapacaklarından şüphem yok. Büyükşehir Belediyesi olarak ataması yapılan 26 personelimiz hizmet vermeye hazır durumda. Tabi ki bizim de eksiklerimiz var. TESKİ'ye ve Büyükşehir Belediyesi'ne bina planlarımız var. Büyükşehir olarak yol ve çevre konusunda sadece merkez Süleymanpaşa için değil tüm ilçeler için proje üretiyoruz. Bin 240 kilometre sıcak asfalt çalışmamız kısa bir süre içerisinde başlayacak. Malkara için otogar, mezbaha, pazar yeri çalışmalarımız olacak. Tekirdağspor için de elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

Başkan Albayrak, açılış konuşmasının ardından katılımcılara göreve getirilen daire başkanları ve müdürleri tanıttı. Toplantı, göreve getirilen daire başkanları ve müdürler hakkında bilgi verilmesinin ardından katılımcıların yönelttiği soruların cevaplanması ile sona erdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde Göreve Getirilen Daire Başkanları ve Müdürler Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement