Temeli Atıldı: 400 Bin TL'ye Mal Olacak - Son Dakika
Yerel

Temeli Atıldı: 400 Bin TL'ye Mal Olacak

Temeli Atıldı: 400 Bin TL\'ye Mal Olacak

Fevzipaşa Mahallesi'nde arsası Çerkezköy Belediyesi tarafından tahsis edilen alanda yapımına başlanan anaokulunun temeli düzenlenen törenle atıldı.

05.07.2012 13:39

Fevzipaşa Mahallesi'nde arsası Çerkezköy Belediyesi tarafından tahsis edilen alanda yapımına başlanan anaokulunun temeli düzenlenen törenle atıldı.

Temel atma törenine Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Erdoğan, Bony Çorap Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercüment Ali Gülkaya, Atılım Beton Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği Başkan Vekili Umut Danış, Yağmur Turizm'in sahibi Akın Yılmaz, Bony Çorap İnsan Kaynakları Müdürü Kutbay Bulutçu ile Bony Çorap İnşaat Grubu Müdürü Ahmet Gazi katıldı.

Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, anaokulunun Çerkezköy'e hayırlı olması temennisinde bulunarak, eğitime katkısından dolayı Hasan Gülkaya'ya teşekkür etti. Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de nüfusu her geçen gün artan Çerkezköy'ün beraberinde derslik ihtiyacı oluştuğunu söyleyerek "sadece devlet desteği ile birlikte derslik ihtiyacının karşılanması mümkün görünmüyor. Devlet katkısının yanında hayırseverlerin de katkısı şart" diye konuştu.

Başkan Ertem görevde bulundukları süre içerisinde eğitim-öğretime ellerinden geldiği ölçüde katkı sunduklarını ifade ederek "belediye olarak üzerimize ne düşüyorsa yerine getiriyoruz. Buranın arsasını da belediye meclisince anaokulu için tahsis ettik. Bundan öncede birçok okulun yapılmasına elimizden geldiğince katkı sağladık. Bundan sonra da katkı sağlamaya devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.

Temel atma töreni öncesinde ilk olarak kurban kesilerek dua edildi. Sonrasında da Anaokulu'nun temeli atıldı. Anaokulu inşaatı hakkında bilgi veren Bony Çorap İnşaat Grubu Müdürü Ahmet Gazi, çalışmaların planlanan program dahilinde sürdüğünü ifade ederek "anaokulunu yeni eğitim-öğretim sezonuna yetiştireceğiz. Yapım işinin tamamlanmasının ardından da okul ilçe milli eğitim müdürlüğüne teslim edilecek" dedi.

Anaokulu için Bony Tekstil İşletmeleri Sanayi Ticaret AŞ sahibi Hasan Gülkaya ile Tekirdağ Valiliği arasından şubat ayında protokol imzalanmıştı. Hasan Gülkaya'nın anne ve babası Zehra-Mehmet Gülkaya'nın ismini taşıyacak olan anaokulun hafriyat çalışmalarına geçtiğimiz hafta başlandı. Bölgede önemli bir ihtiyacı giderecek olan anaokulunun 400 bin TL'ye mal olması planlanıyor.

05.07.2012 13: 16: 07

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Temeli Atıldı: 400 Bin TL'ye Mal Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement