Tepebaşı Belediyesi'yle Engeller Aşılıyor - Son Dakika
Yerel

Tepebaşı Belediyesi'yle Engeller Aşılıyor

Tepebaşı Belediyesi\'yle Engeller Aşılıyor

Tepebaşı Belediyesi engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştırarak çevreye uyumlarını sağlayacak çalışmalarını sürdürürken, 2 vatandaş ihtiyaç duydukları engelli araçlarına kavuştu.

15.10.2014 17:13

Tepebaşı Belediyesi engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştırarak çevreye uyumlarını sağlayacak çalışmalarını sürdürürken, 2 vatandaş ihtiyaç duydukları engelli araçlarına kavuştu.

Yapılan açıklamaya göre; Tepebaşı Belediyesi yardımsever duyarlı vatandaşların desteği ile gerçekleştirdiği akülü araç yardımlarını ihtiyaç sahibi engellilere ulaştırmaya devam ediyor.Tepebaşı Belediyesi'nin toplumsal yerel yönetim anlayışı içerisinde geliştirdiği engelli çalışmaları çığ gibi büyüyen yardımlara dönüşerek engelli bireylere umut oluyor

Gündüzler Mahallesinde'nde Mustafa Açık, Yeşiltepe Mahallesi'nde Ahmet Tarhan ve Bahçelievler Mahallesi'nde Remziye Selamet isimli engelli vatandaşlar, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt Ahmet Ataç sayesinde engelleri aştılar.

Geçirdiği rahatsızlık sonucu yürüme zorluğu çeken 52 yaşındaki Remziye Selamet isimli kadına akülü aracı teslim eden Tepebaşı Belediye Başkanı Dt.Ahmet Ataç, "Biz çok aile tanıdık, çok yer gördük. Engelli vatandaşın ne olduğunu çok iyi bilen insanlarız. Elimizden geldiği kadar herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Yurt dışından ve içeriden çok büyük destekler de geliyor. Belediyemiz çok güvenilir bir belediye olduğu için vatandaşımız, belediyesine güvenerek bu tip yardımları yapıyorlar. Ben buradan onlara teşekkür ediyorum. Remziye hanım da çok mutlu oldu. İnşallah bundan sonraki hayatı daha hareketli ve güzel geçecek" dedi.

Akülü aracına kavuşan Remziye Selamet ise, "Ben şu anda çok mutluyum. Araba sahibi olduğum için çok mutluyum. Dışarı çıkmam daha kolay olacak. Anneme babama yük oluyordum. Bu araç sayesinde artık kendim dışarıda rahat gezeceğim" şeklinde konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tepebaşı Belediyesi'yle Engeller Aşılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement