Tokat'ta 9. mukabele programı sona erdi - Son Dakika
Yerel

Tokat'ta 9. mukabele programı sona erdi

Tokat\'ta 9. mukabele programı sona erdi

Tokat'ın Niksar ilçesinde her Ramazan ayında düzenlenen ve bu yıl Melik Ahmet Danişment Gazi Türbesi'nde gerçekleştirilen 9. mukabele programı sona erdi. Programa Niksar Kaymakamı Ekrem Çeçen ve Niksar Belediye Başkanı Semih Tepebaşı da katıldı.

05.04.2024 14:44  Güncelleme: 14:49

Tokat'ın Niksar ilçesinde yarım asırdır her Ramazan ayında okunan ve bu yıl Melik Ahmet Danişment Gazi Türbesi'nde düzenlenen 9'uncu mukabele programı sona erdi.

9'uncu mukabele programına Niksar Kaymakamı Ekrem Çeçen ve Niksar Belediye Başkanı Semih Tepebaşı katıldı. Niksar yeni Belediye Başkanı Semih Tepebaşı mukabele programını kendi dönemlerinde de devam ettireceklerini belirterek; "Yarım asırdan bu yana bu geleneğimiz devam ediyor. Her yıl Niksar Melikgazi Kabristanlığımızda geleneksel hale gelen mukabele programının Kadir gecemizle birlikte bu yıl 9.'sunu tamamladık. Mukabele programının son gününde annelerimiz ve hanım kardeşlerimizle bir araya geldik. Ramazan ayının son günlerini yaşadığımız şu günlerde Rabbim yapılan ibadetleri dergahı izzetinde kabul eylesin. 1000 aydan daha hayırlı olan Kadir Gecemiz mübarek olsun" dedi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tokat'ta 9. mukabele programı sona erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement