Tokatlı Hukukçular Buluşması - Son Dakika
Yerel

Tokatlı Hukukçular Buluşması

Tokatlı Hukukçular Buluşması

Tokat Barosu’nun ev sahipliğinde düzenlenen “Tokatlı Hukukçular Buluşması”nın birincisi yapıldı.

17.05.2014 15:58

Tokat Barosu'nun ev sahipliğinde düzenlenen "Tokatlı Hukukçular Buluşması"nın birincisi yapıldı.

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Taşlıçiftlik Kampüsü'nde düzenlenen program Soma'da meydana gelen faciada hayatını kaybedenler anısına bir dakikalık saygı duruşunu müteakiben İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Tokatlı Hukukçular Buluşması'nın ilkinin açılış konuşmasını yapan Tokat Barosu Başkanı Faruk Bostancı, Tokat dışında farklı branşlarda ve farklı kurumlarda görev yapan 220 hukukçu olduğunu belirterek, "Bu organizasyonu düzenlemekte temel iki amacımız var. Birincisi Tokatlı hukukçularımızın birbirini yakından tanıması ve her platformda birlik ve dayanışma içerisinde olmasını temenni etmek. İkincisi ve daha önemlisi ise bu organizasyon vesilesi ile Tokat dışındaki illerde görev yapan değerli meslektaşlarımızın başta anne ve babaları olmak üzere tüm sevdikleri ile hasret gidermelerine vesile olabilmektir" dedi.

Açılış konuşmasının ardından Tokat Cumhuriyet Başsavcısı Özkan Gültekin başkanlığında yapılan panele Tokatlı Adalet Bakanlığı Yüksek Müşaviri Yüksel Hız, Adalet Akademisi Başkan Yardımcısı Mustafa Artuç, Rekabet Kurumu İkinci Başkanı Kenan Türk, Hukuk İşleri Daire Başkanı Erdinç Avşar konuşmacı olarak katıldı. Konuşmasında Soma'da şehit olan madencilere başsağlığı dileyerek başlayan Başsavcı Gülktekin, Tokatlı Hukukçular Buluşması'nın geleneksel hale geleceğini söyledi.

Tokatlı Hukukçular Buluşması'na Tokat Vali Mustafa Taşkesen, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, GOÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin ile Tokatlı hakim, savcı ve avukatlar katıldı. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tokatlı Hukukçular Buluşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement