Kılbasan belde Belediye Başkanı İbrahim Baykara, TOKİ'nin beldelerine 600 adet tarım evi yapacağını belirtti.
Baykara, yaptığı yazılı açıklamada, evlerin yapımıyla ilgili tüm izinlerin alındığını, talep kabullerinin başladığını bildirdi.
Karadağ'ın eteklerine yapılması düşünülen tarım evlerinin beldenin çehresini değiştireceğini vurgulayan Baykara, şunları kaydetti:
"Bin metrekarelik parsel üzerine 2+1 ve 3+1 oda olmak üzere 2 tip ev yapılması düşünülüyor. 60 kişi şahsen başvurup dilekçesini verdi. Bu çalışmayla ilgili Avrupa'daki gurbetçi kardeşlerimize de bilgi vereceğiz. Büyük bir alıcı kitlesine ulaşacağımızı tahmin ediyorum."
Muhabir: Mehmet Çetin/ Mümin Altaş
Yayıncı: Rıfat Yerlikaya - KARAMAN
Son Dakika › Yerel › TOKİ'den Kılbasan'a 600 Tarım Evi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.