Torbalı Belediye Başkanı Görmez, TTO Toplantısına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Torbalı Belediye Başkanı Görmez, TTO Toplantısına Katıldı

Torbalı Belediye Başkanı Görmez, TTO Toplantısına Katıldı

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Torbalı Ticaret Odası Meslek Komiteleri Ortak Toplantısına katıldı.

29.04.2014 10:38  Güncelleme: 10:44

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Torbalı Ticaret Odası Meslek Komiteleri Ortak Toplantısına katıldı.

Torbalı Ticaret Odası (TTO) Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı, Belediye Başkanı Görmez ile belediye başkan vekili Özgür Erman Çağlar, belediye başkan yardımcıları Turgut Buluş, Hüseyin Söyler ve Hüseyin Karaman'ın katılımıyla yapıldı.

TTO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Olgun, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, işadamlarının Torbalı Belediyesi ile bugüne kadar birçok sorun yaşadıklarını, yeni dönemle birlikte çözülmeye başlandığını görmekten mutluluk duyduklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"Aylardır ruhsat almak için uğraşan sanayicilerimiz vardı ancak yeni göreve gelen Adnan Yaşar Görmez döneminde, mağdur olan işadamları ruhsatlarını kavuştu. Hatta ruhsatlar zabıta tarafından işadamlarının ayağına kadar götürülmeye başlandı. Zorlaştıran değil,  kolaylaştıran yönetim anlayışının tüm hizmet süresince devam etmesini ve yatırımcıya destek olan bir anlayışın belediyemize hakim kılınmasını istiyoruz. Belediyeler, keyfiyetin hüküm sürdüğü, işletmelerin mühürlendiği, sundurmaların ölçüldüğü, yatırımcının süründürüldüğü yerler değil, hizmet kapısıdır."

Torbalı Belediye Başkanı Görmez de kendisinin de sanayici olduğunu ve un üreten bir fabrikasının bulunduğunu hatırlatarak, sanayicinin yaşadığı tüm olumsuzlukları yaşamış biri olarak, sanayicilerin bundan sonra belediyeyle hiçbir sorun yaşamayacağını söyledi.

İşsizlik sorununun çözümü için sanayicilerden destek isteyen Görmez, "Sanayici ve yatırımcı ferah olsun. Benim sizlerden tek isteğim, işçilerinizi Torbalı'dan almanız yönünde olacak" ifadelerini kullandı. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Torbalı Belediye Başkanı Görmez, TTO Toplantısına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement