Torbalı'da Deve Güreşleri İptal Edildi - Son Dakika
Yerel

Torbalı'da Deve Güreşleri İptal Edildi

Torbalı\'da Deve Güreşleri İptal Edildi

Torbalı Belediyesi, ilçede gerçekleştirilmesi planlanan deve güreşleri festivalinin yaşanan terör olayları nedeniyle iptal edildiğini bildirdi.

24.02.2016 12:36

Torbalı Belediyesi, ilçede gerçekleştirilmesi planlanan deve güreşleri festivalinin yaşanan terör olayları nedeniyle iptal edildiğini bildirdi.

Torbalı Belediye Başkan Vekili Özgür Erman Çağlar, kentte yapılacak deve güreşlerinin iptal edildiğini duyurdu. Terör olayları nedeniyle ülkenin zor bir süreçten geçtiğini ifade eden Çağlar, "Ülkemizde uzun süreden beri yaşanan ve son günlerde hedef gözetmeksizin masum vatandaşlara da yönelen terör olayları meydana gelmektedir. Bu olaylar neticesinde maalesef pek çok şehit verdik. Kutsal vatanımızın uğruna şehit düşen kahraman askerlerimizin ve güvenlik güçlerimizin anısı önünde saygıyla eğiliyoruz. Böylesine derin acıların yaşandığı bir dönemde yapacağımız sosyal, kültürel etkin ve festivalleri erteleme yada yapmama kararı aldık. Her vatandaşımızın aynı duygu ve düşünceler içinde olduğunu düşünerek şehitlerimize ve ailelerine duyduğumuz saygı ve onların silah arkadaşlarıyla gösterdiğimiz dayanışma adına aldığımız bu kararın güvenlik tedbirleriyle yada başka sebeplerle alakası olmadığını da özellikle belirtmek isteriz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Torbalı'da Deve Güreşleri İptal Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement