Torbalı'da İşitme Engelliler İçin Spor Kulübü Derneği - Son Dakika
Yerel

Torbalı'da İşitme Engelliler İçin Spor Kulübü Derneği

Torbalı\'da İşitme Engelliler İçin Spor Kulübü Derneği

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, ilçede kurulan İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneğinin açılışını yaptı.

18.02.2015 12:32  Güncelleme: 12:45

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, ilçede kurulan İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği'nin açılışını yaptı. Başkan Görmez dernek ile engelli vatandaşların Torbalı sokaklarında dolaşırken, kendilerini evlerinde olduğu gibi rahat ve güvende hissedeceklerini belirtti.

Başkan Görmez açılışı yapılan Torbalı İşitme Engeliler Spor Kulübü Derneği'nin sorunlarını yerinde dinledi. Derneğin kurulmasının kendisini çok mutlu ettiğini belirten Görmez, ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını kaydederek şunları söyledi:

"Toplumun bütün kesimleri sosyal konularda duyarlı ve dayanışma içinde olmalı. İnancımız, değerlerimiz bunu gerektiriyor. Torbalı ilçesi çok yakın zamanda engelli vatandaşlarımız, çocuklarımız, kardeşlerimiz konusunda en rahat ilçe olacaktır. Hedefimiz engelli vatandaşlarımız evlerinde kendilerini nasıl rahat ve huzurlu, güvende hissediyorlarsa sokakta günlük yaşamın içinde de öyle hissetmeleridir.İlçemizde yapılan her yatırım, atılan her adım, döşenen her kaldırım taşı ve iş merkezilerinin buna göre dizayn edilmesini sağlıyoruz."

"HEPİMİZ ENGELLİ ADAYIYIZ"

Tüm vatandaşların engelli adayı olduğunu belirten Dernek Başkanı Aykut Dumanlı ise işitme engelli vatandaşları üretici konuma getirmek istediklerini belirtti. Torbalı ilçesinde yaklaşık 110 işitme engelli olduğunu belirten Dumanlı Başkan Görmez' den işitme engelli okulu ve öğretmeni istedi. Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun da konuyla ilgili çalışmaları olduğunu ve takipçisi olacağını belirtti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Torbalı'da İşitme Engelliler İçin Spor Kulübü Derneği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement