Torbalı Esnafında Beklenen Birleşme - Son Dakika
Yerel

Torbalı Esnafında Beklenen Birleşme

Torbalı Esnafında Beklenen Birleşme

Önümüzdeki 12 Şubat tarihinde yapılacak olan Torbalı Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde iki başkan adayı birleşerek mevcut başkan Sezai Tamer’e karşı güç oluşturdu.

24.01.2014 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Önümüzdeki 12 Şubat tarihinde yapılacak olan Torbalı Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde iki başkan adayı birleşerek mevcut başkan Sezai Tamer'e karşı güç oluşturdu. 12 Şubat günü Sultan Düğün Salonu'nda 2263 esnaf sandık başına giderek, kendilerini 4 yıllığına temsil edecek Esnaf Odası Yönetimini belirleyecekler. 14 yıldır Odayı yöneten Sezai Tamer'in karşısında aday olarak çıkan Halil Gülcü ve İsmail Yıldız birleşme kararı aldılar. İki başkan adayı dün bir basın açıklaması yaparak aldığı kararı açıkladılar. İkilinin yaptığı ortak basın açıklamasında, esnafın talebi üzerine birleşme kararı aldıklarını söylediler.

'BÜTÜN ESNAFIMIZI TEMSİL EDEN BİR YÖNETİM KURULU OLUŞTURACAĞIZ'

AMAÇLARININ esnafa hizmet olduğunu ve esnafın bu talebine kayıtsız kalamayacaklarını belirten İsmail Yıldız, "Esnafın faydası için bir araya gelme kararı aldık. Bütün kurumlarla esnafımız için birlikte çalışmaya hazırız. Herkese eşit mesafede durup, bütün esnafımızı temsil eden bir yönetim kurulu oluşturmak için bir araya geldik" diye konuştu. Halil Gülcü ise birinci hedeflerinin esnaf odasını siyasetten kurtarmak olduğunu belirterek, "Esnafımızın rızkını, birilerinin siyasetine alet olmaktan kurtaracağız" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Torbalı Esnafında Beklenen Birleşme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement