Torbalı Esnafının Yeni Lideri Gülcü Odayı Teslim Aldı - Son Dakika
Yerel

Torbalı Esnafının Yeni Lideri Gülcü Odayı Teslim Aldı

Torbalı Esnafının Yeni Lideri Gülcü Odayı Teslim Aldı

Torbalı Esnaf Odası'nda devir teslim töreni yapıldı.

18.02.2014 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Torbalı Esnaf Odası'nda devir teslim töreni yapıldı. Eski Başkan Sezai Tamer'in katılmadığı törende yeni Başkan Halil Gülcü'ye odanın mührünü Genel Sekreter Yaşar Yakuter verdi. Gülcü, bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı eski yönetime teşekkür ederken, bir devir teslim töreni de genel sekreterlikte yaşandı. Halil Gülcü, yeni genel sekreter olarak Şerif Tekinkök'ü açıkladı. Tekinkök ile Yaşar Yakuter arasında da devir teslim töreni yapıldı. Yaşar Yakuter 25 yıldır, Şerif Tekinkök ise 19 yıldır odada görev yapıyor. Yakuter, "Koltuğu, oğlum gibi sevdiğim bir insana bırakıyorum. Kendisine başarılar diliyorum" dedi ve duygusal anlar yaşandı.

İLK YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Geçtiğimiz hafta yapılan seçim ile yeni yönetimine kavuşan Torbalı Esnaf Odası'nda devir teslim töreni yapıldı. Eski Başkan Sezai Tamer'in katılmadığı törende yeni Başkan Halil Gülcü'ye odanın mührünü Genel Sekreter Yaşar Yakuter verdi. Basın toplantısı ile yapılan devir teslim töreninin ardından oda da yapılacak değişiklikler ve görev dağılımları için ayrıca bir yönetim kurulu toplantısı yapıldı. Halil Gülcü yapılan törende ayrıca gazetecilere kısa bir demeç verdi.

ŞERİF TEKİNKÖK GENEL SEKRETER OLDU

Torbalı Esnaf Odası'nda yaşanan yönetim değişikliğinin ardından odaya yeniliklerde katıldı. Torbalı Esnaf Odasının 25 yıl boyunca Genel Sekreterlik görevini üstlenen Yaşar Yakuter'de emekli olacağını açıkladı. Başkan Halil Gülcü devir teslim sırasında emekli olan Yaşar Yakuter'in yerine geçecek olan Genel Sekreteri de açıkladı. Esnaf Odasında 19 yıl boyunca Sicil Memuru olarak görev yapan Şerif Tekinkök, Yaşar Yakuter'in emekliğe ayrılacağını açıklamasının ardından Genel Sekreterlik görevine getirildi. Tekinkök kendisine verilen görevi layığı ile yerine getireceğini ve ustası Yaşar Yakuter'den çok şey öğrendiğini belirtti.

ODANIN MÜHÜRÜNÜ YAKUTER TESLİM ETTİ

Yapılan devir teslim töreni sırasında kısa bir açıklama yapan Halil Gülcü ise yönetim kurulu üyeleri ve oda personelleri ile de objektiflere poz verdi. Çiçeği Burnunda başkan Halil Gülcü yaptığı açıklamada, "Bu zamana kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Sezai Tamer ve yönetim kurulu üyelerine bizim yönetim kurulumuz ve denetim kurulumuz adına çok çok teşekkür ediyorum. Yaşar Yakuter'e de teşekkürlerimizi sunuyoruz. Esnaflarımızın çok fazla sıkıntısı var. Bu sıkıntıları çözmek amacıyla esnaf grupları ile toplanıp tespitler yapacağız. Bunlar sonucunda çeşitli projeler hazırlayacağız. Projelerimizi de basın ve esnaflarımız ile paylaşacağız" ifadelerini kullandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Torbalı Esnafının Yeni Lideri Gülcü Odayı Teslim Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement