Torbalı Halk Eğitim Doludizgin - Son Dakika
Yerel

Torbalı Halk Eğitim Doludizgin

Torbalı Halk Eğitim Doludizgin

Torbalı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Oktay Üşümez, açık olan ve devam eden kurslar hakkında bilgi verdi.

18.12.2013 16:15

Torbalı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Oktay Üşümez, açık olan ve devam eden kurslar hakkında bilgi verdi. Eylül ayından bu yana 112 adet kursun açıldığını ve bunların büyük çoğunluğunun devam ettiğini ifade eden Kurum Müdürü Oktay Üşümez, bu kurslarda 2 bin 391 kişinin eğitim alamaya devam ettiğini belirtti. 3 aylık dönemde 255 kişiye kurs bitirme belgesi verdiklerini dile getiren Üşümez, son 1 haftada ise 7 adet kurs açtıklarını söyledi. Üşümez, "Kurumumuzda görevli arkadaşlarımız ile birlikte bir ekip olarak çalışarak Torbalı halkının eğitiminde görev yapıyoruz" dedi.

İŞKUR DESTEKLİ KURS DA VAR

Son bir haftada açılan kursların Giyim, el sanatları, hasta kabul, emlak danışmanlığı, İngilizce, temel bilgisayar ve bilgisayarlı muhasebe-netsis kursları olarak açıkladı ve bu kurslarda ise 235 kursiyerin eğitim aldığını açıklayan Oktay Üşümez, bunların dışında bir tane de İŞKUR destekli engelli hasta bakım kursu verdiklerini anlattı. Öte yandan ilçedeki tüm okul müdürleri, müdür yardımcılar ve öğretmenlerin katıldığı 109 kişilik motorlu taşıtlar sınav görevlisi yetiştirme kursu açtılarını da sözlerine ekleyen Üşümez, Halk Eğitim Merkezi'ndeki bu işleri personelinin desteği ile gerçekleştirdiklerinin altını çizdi.

EV YEMEKLERİ VE KUAFÖRLÜK KURSU ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA AÇILACAK

Önümüzdeki hafta Torbalı Mahallesi'ndeki kurs binasında ev yemekleri ve kuaförlük kursu açacaklarını ifade eden Üşümez, "Kuaförlük kursumuz 23, ev yemekleri kursumuz ise 30 kişiyle başlayacak" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Torbalı Halk Eğitim Doludizgin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement