Tunceli Belediyesi, Borçları Yapılandıracak - Son Dakika
Yerel

Tunceli Belediyesi, Borçları Yapılandıracak

Tunceli Belediyesi, Borçları Yapılandıracak

Tunceli Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Kasun, belediyeye olan su, emlak, işgaliye ve çevre temizliği borçlarının yapılandırılacağını belirtti.

15.10.2014 13:09

Tunceli Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Kasun, belediyeye olan su, emlak, işgaliye ve çevre temizliği borçlarının yapılandırılacağını belirtti.

Kasun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "6552 sayılı yasa gereği belediyemize kira dışında su, emlak, işgaliye ve çevre temizliği borcu olan vatandaşlarımızın borçları yeniden yapılandırılacak. Yapılandırma kapsamında bu saydığımız konularda 120 liranın altında olan borçlar silinecek, diğerleri de yapılandırma kapsamında 18 aya kadar taksitlendirilebilecek" dedi.

Yasanın 4 Nisan 2014 öncesini kapsadığını söyleyen Kasun, şöyle konuştu:

"Yapılandırmadan yararlanmak isteyen vatandaşlarımız, 1 Aralık 2014'e kadar belediyemize başvurabilirler. Yasadan yararlanarak borçlarını taksitlendiren vatandaşlar, iki taksiti ödememeleri halinde eski borçlarının tamamını faiziyle ödemek zorunda kalacaklar. Belediye olarak yaklaşık 4 milyon liralık alacağımız var. Bu yapılandırma vatandaşlarımız için büyük bir kolaylık. 4 milyon lira da belediyemiz için çok önemli bir miktar. Belediye olarak daha iyi hizmet verebilmemiz için vatandaşlarımızın da ödemeler konusunda hassas olmalarını bekliyoruz." - Tunceli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tunceli Belediyesi, Borçları Yapılandıracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement