Turgut'ta Üst Yapı Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Turgut'ta Üst Yapı Çalışmaları Devam Ediyor

Turgut\'ta Üst Yapı Çalışmaları Devam Ediyor

Yatağan'a bağlı Turgut Beldesi 17, 76 ve 77.sokaklarda yapılan parke taşı döşeme çalışları ile Gücük mevkiinde yapılmakta olan Kapalı Kanal Yapım işleri son sürat devam ediyor.

21.10.2013 13:09

Yatağan'a bağlı Turgut Beldesi 17, 76 ve 77. sokaklarda yapılan parke taşı döşeme çalışları ile Gücük mevkiinde yapılmakta olan Kapalı Kanal Yapım işleri son sürat devam ediyor.

Turgut Belediyesi tarafından beldede başlatılan kilitli parke taşı döşeme ve kapalı kanal yapım işleri devam ediyor. Çalışmalar ile ilgili bilgi veren Turgut Belediye Başkanı Salih Özen, "Yeni Mahalle 17, 76 ve 77'inci sokaklarda 85 bin TL bedel ile ihale ettiğimiz kilitli parke taşı döşeme çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki günlerde beldemizin diğer kesimlerinde de parke taşı döşeme çalışmalarımız devam edecek. Ekim ayı içinde parke taşı döşeme ihalesinin yanı sıra Gücük mevkiinde kapalı kanal yapım işi ihalesini de gerçekleştirdi. Kapalı kanal yapım işi ihalesinin yapılmasının ardından yer teslimi yapılarak işe başlanıldı. Gücük mevkiinde yapılmakta olan kapalı kanal işi 100 bin TL bedelle ihale edildi ve 40 gün içinde bitirilmesi öngörülüyor. Beldemiz hiç kapanmayacakmış gibi çalışmalarımız devam edecektir" şeklinde konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Turgut'ta Üst Yapı Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement