Turşucu Esnafından Belediye Başkanı Özden'e Festival Teşekkürü - Son Dakika
Yerel

Turşucu Esnafından Belediye Başkanı Özden'e Festival Teşekkürü

Turşucu Esnafından Belediye Başkanı Özden\'e Festival Teşekkürü

Çubuk'ta bu yıl 9'uncusu düzenlenen Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali nedeniyle ilçedeki esnaflardan Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'e teşekkür ziyaretleri yapıldı.

26.09.2013 15:57

Çubuk'ta bu yıl 9'uncusu düzenlenen Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali nedeniyle ilçedeki esnaflardan Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'e teşekkür ziyaretleri yapıldı.

Çubuk Belediyesi öncülüğünde bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali nedeniyle esnaf temsilcileri belediyeye teşekkür ziyaretleri yaptı. Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen ziyaret ve plaket törenine Belediye Başkanı Lokman Özden, Çubuk Turşucular ve Yaş Sebze, Meyve Üretim Kooperatifi Başkanı Hasan Hüseyin Benli ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Son dokuz yılın en bereketli ve en kalabalık festivalini yaşadıklarını söyleyen Çubuk Turşucular ve Yaş Sebze, Meyve Üretim Kooperatifi Başkanı Hasan Hüseyin Benli, turşucu esnafı ile birlikte ilçedeki tüm esnafın yüzünün güldüğünü belirtti. Festival süresince esnafın yoğun talep ve kalabalık nedeniyle ürün satışını yetiştirmekte güçlük çektiklerini ifade eden Benli, "İlk festivalden bu tarafa en yoğun ve bereketli festivalini bu festivalde yaşadık. Tüm festivallerin hasadını bu festivalde yaptık diyebiliriz. Vallahi müşteriye poşetlemeye yetişemedik. Sadece turşucu esnafı değil, tüm esnaf aynı derecede festivalden bereketlendi. Herkes emeğinin karşılığını kat kat aldı. Bu yıl gelen tüm misafirler ilçeye alış veriş için geldi. Allah'a çok şükür o yoğunluğa ve kalabalığa rağmen hiçbir olumsuzluk yaşanmamıştır. Tüm görevliler festival için çok güzel organize olmuşlardı. Festivale katılan tüm esnafımızda güler yüzü ve katılımcılara karşı davranışlarıyla ilçemizi en iyi şekilde temsil etmenin gayreti ve çabası içerisinde olmuşlardır" dedi.

Festival öncesi ve festival süresince Başkan Özden'in her zaman kendilerinin yanında olduğunu ve kendilerine destek verdiğini hatırlatan Benli, "Bizleri ve ilçe esnafının tamamına yakınını ziyaret eden Başkanımız, esnafımızın sorunlarını yakından takip ederek, sorunların çözümlenmesi konusunda da her zaman bizlere destek oldu. Biz biliyoruz ki başkanımız ve belediyemiz her zaman bizlerin yanındadır. Bunlardan dolayı bizde esnafımız adına kendilerine bir teşekkür plaketi vermek istedik" diye konuştu.

-TÜM BASIN MENSUPLARINA FESTİVAL TEŞEKKÜRÜ

Festivale ilçedeki herkesin katkısı ve emeği olduğunu söyleyen Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden ise, "Festivale inanan ve destek olan tüm ilçe halkımızın bu başarıda emeği var. Bunun yanında yerel ve ulusal basın mensuplarının festivalden önce ve festival süresince verdikleri çok büyük destek ve emek var. Ben buradan tüm basın mensuplarına ilçem adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

FESTİVAL SÜRESİNCE ÇUBUK ANKARA YOLU KİLİTLENDİ

Festivalin üreticiler için büyük bir nimet olduğunu hatırlatan Başkan Özden, esnafın ve üreticinin ayağında ürün sattığını ve aile bütçesine katkı sağladığını kaydetti. Teşekkür plaketini tüm çalışanları ve basın mensupları adına kabul ettiğini vurgulayan Başkan Özden,"Biz hizmet için geldik. Festivalde olduğu gibi ilçede yapılan her hizmeti ilçe insanımızın refahı ve ilçenin menfaatine olsun diye yapıyoruz. Göreve ilk geldiğimizde yapılan 6 şeritli Çubuk Ankara yolu, festival süresince yoğunluktan adeta kilitlendi. Ankara yolu ile birlikte ilçe merkezinde yapılan genişletme ve yol çalışmaları, düzenlemeler bu gün yapılmamış olsaydı, bu kadar yoğunluğu kaldırabilir miydi? El bette kaldıramazdı ve bu kadar yoğun bir katılım da olmazdı. Yapılan çalışmalarla artık Çubuk, Ankara ile bütünleşen bir ilçe olmuştur. Festivalin kazandırdığı bu ekonomik hareketlilik, tüm yönleriyle 12 ay devam edecektir" diye konuştu.

Daha sonra Başkan Özden, ilçede yapılan yatırım ve hizmetler hakkında da bilgi verirken, esnaftan da festival değerlendirmesi hakkında bilgi aldı. Teşekkür plaketinin verilmesinin ardından bir de hatıra fotoğrafı çekildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Turşucu Esnafından Belediye Başkanı Özden'e Festival Teşekkürü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement