Uludağ'da Kar Yağışı - Son Dakika
Yerel

Uludağ'da Kar Yağışı

Uludağ\'da Kar Yağışı

Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da, kar kalınlığı 2 metre 85 santimetreye ulaştı.

08.01.2015 09:40

Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da, kar kalınlığı 2 metre 85 santimetreye ulaştı.

Bursa Meteoroloji Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, "oteller bölgesi"nde dün 2 metre 60 santimetre olan kar kalınlığı, son yağışların ardından 2 metre 85 santimetreyi buldu.

Sıcaklığın, gece sıfırın altında 18,5; sabah ise sıfırın altında 18 derece ölçüldüğü Uludağ'da kar yağışının bugün durması bekleniyor.

Bölgede 10 ve 12 Ocak'ta hafif kar yağışı öngörülüyor. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Uludağ'da Kar Yağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement